Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Excilor

Excilor Behandeling Steelwratten

Adviesprijs € 21,90
Korting 25%
Onze prijs € 16,43

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Excilor Behandeling Steelwratten

Excilor Steelwratjes Behandeling met SafeFix Technology heeft een unieke en gepatenteerde werking. Wanneer Excilor Steelwratten behandeling wordt gebruikt dan wordt de bloedstroom van het steelwratje afgesneden door afbinding. Het steelwratje zal dan langzaam op een veilige en pijnloze manier uitdrogen, met een te verwaarlozen risico op littekens. Het steelwratje droogt uit en laat los in de pleisterklem. 

  • Effectieve verwijdering na 6 dagen
  • Gemakkelijk thuis te gebruiken
  • Veilig & hygiënisch
  • Pijnloos
  • Klinisch bewezen effectief

Gebruik van Excilor Behandeling Steelwratten

1. Ga na of de huiduitstulping zeker een steelwrat is (zie 'Doe de Check'). Bij twijfel raadpleeg je huisarts.
2. Reinig het oppervlak rondom de steelwrat met een washandje en warm water, waarbij je een milde zeep kan gebruiken. Maak het oppervlak voorzichtig droog.
3. Breng de pleister aan met de applicator
4. Verwijder de pleisterklem met het steelwratje na 6 dagen.

Excilor Steelwratten Behandeling met SafeFix Technology heeft een unieke en gepatenteerde werking.

Wanneer Excilor Steelwratten behandeling wordt gebruikt dan wordt de bloedstroom van het steelwratje afgesneden door afbinding. Het steelwratje zal dan langzaam op een veilige en pijnloze manier uitdrogen, met een te verwaarlozen risico op littekens. Het steelwratje droogt uit en laat los in de pleisterklem. Verwijder de pleisterklem met het steelwratje na 6 dagen.

Voor een correct gebruik van Excilor® Steelwratten behandeling, lees eerst aandachtig de gebruiksaanwijzing in de verpakking of check de video intructiefilm op excilor.com.

Klinisch bewezen effectief. Onderzoek wijst uit dat de behandeling pijnloos is en een uitstekend cosmetisch resultaat laat zien.

Bij andere gevallen of twijfel, contacteer uw huisarts of dermatoloog.

De gebruikte pleister is van medische kwaliteit. Drager: Polyester en synthetisch rubber Disc: Polyoxymethyleen (POM) Bedekking: Polyester en acryl

Steelwratten zijn ongevaarlijke, kleine en zachte huiduitstulpingen. Steelwratten kunnen irriteren en worden als lastig ervaren, daarnaast zijn ze ontsierend.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Excilor Behandeling Steelwratten
Uw waardering