Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Virbac

Virbac Fortiflex 225 30 Tabletten

Adviesprijs € 37,03
Korting 10%
Onze prijs € 33,33

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Virbac Fortiflex 225 30 Tabletten

Fortiflex Advanced Formula is een voedingssupplement op natuurlijke basis, wat de behandeling van honden en katten in de eerste fasen van artrose ondersteunt. Bovendien kan Fortiflex Advanced Formula routinematig aan oudere huisdieren en huisdieren met overgewicht worden verstrekt.

Fortiflex 225 Advanced Formula kan worden gegeven aan honden en katten lichter dan 15 kg lichaamsgewicht.

Fortiflex Advanced Formula bevat chondroïtinesulfaat, chitosanide en twee anti-oxidanten. Chondroïtinesulfaat is een belangrijke bouwsteen van het kraakbeen en kan grote hoeveelheden water aan zich binden. Tevens remt het de kraakbeenafbraak en stimuleert het de kraakbeenopbouw. Chitosanide beschermt chondroïtinesulfaat tegen een te snelle afbraak en bevordert de opname in het maagdarmstelsel. De anti-oxidanten selenium en epigallocathechinegallaat (EGCG) ondersteunen de functie van chondroïtinesulfaat. De ingrediënten versterken elkaars werking, waadoor de opbouw en het herstel van het bewegingsstelsel optimaal wordt ondersteund.

Gebruik van Virbac Fortiflex 225 30 Tabletten

  1. Neem 1 tablet per dag voor honden tot 15 kg.
  2. Neem 1/2 tablet per dag voor katten gedurende een periode van 1 tot 2 maanden; kan onbeperkt worden herhaald.

Samenstelling per tablet: Chondroïtin esulfaat 20 kDA 95% 225 mg, Chitosanide225 mg, Epigallocatechinegallaat (groene thee extract) 22 mg, Selenium 20 mg, Smaakversterker.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Virbac Fortiflex 225 30 Tabletten
Uw waardering