Merk: Revogan

Lactose-OK 353mg 75 Capsules

Adviesprijs € 20,99
Korting 22%
Onze prijs € 16,37

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Lactose-OK 353mg 75 Capsules

LACTOSE-OK is een voedingssupplement dat exogene lactase, een enzym gewonnen uit Aspergillus oryzae, aanbrengt. Helpt de vertering van lactose in melk en zuivelproducten te verbeteren door de aanvoer van exogeen lactase. Geschikt voor zuigelingen, baby's, kinderen en volwassenen.

Gebruik van Lactose-OK 353mg 75 Capsules

1. Gemiddelde dosis: Om een hoeveelheid van 24g lactose te verteren (equivalent aan 2 glazen melk), 2 gelules inslikken juist voor de maaltijd.
2. De gemiddelde dosis dient aangepast te worden aan het individu en het gehalte aan lactose in de voeding. Het is aanbevolen advies in te winnen over de rol van deze stof in de voeding.
3. De gelules mogen geopend en gemengd worden met voedingsmiddelen.
4. Lactose OK kan ook gebruikt woren bij zuigelingen, baby's en kinderen.


Gemiddelde dosis: Om een hoeveelheid van 24g lactose te verteren (equivalent aan 2 glazen melk) wordt aangeraden 2 gelules in te slikken, voor de maaltijd. De gemiddelde dosis dient aangepast te worden aan het individu en het gehalte aan lactose in de voeding. Het is aanbevolen advies in te winnen over de rol van deze stof in de voeding. De gelules mogen geopend en gemengd worden met voedingsmiddelen. Het kan ook gebruikt worden bij zuigelingen, baby's en kinderen.

Lactase (uit Aspergillus oryzae), anti-agglomeraatstoffen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat, omhulsel van plantaardige oorsprong (cellulosederivaat), kleurstoffen: titanium dioxide, geel ijzeroxide.

Verbetert de vertering van lactose bij personen die lactose moeilijk verteren (1)

(1) lactose

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lactose-OK 353mg 75 Capsules
Uw waardering