Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Mylan

Vagisan Vochtinbrengende Crème 50g

Adviesprijs € 22,99
Korting 10%
Onze prijs € 20,69

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Vagisan Vochtinbrengende Crème 50g

Er zijn reeds verschillende hormonenvrije preparaten op gel-basis – en dus met een waterige samenstelling – op de markt die vaginale droogte kunnen verlichten. Nochtans zijn veel vrouwen vragende partij voor een smerend alternatief en verkiezen ze een hydraterende crème boven een gel. De meeste crèmes bevatten echter het vrouwelijk hormoon oestrogeen en zijn enkel verkrijgbaar op voorschrift.

Vagisan Moisturising Cream heeft hiervoor de oplossing. Het product bevat geen oestrogeen en pakt droogte aan op een tweeledige manier: de hydraterende crème voorziet de intieme zone zowel inwendig als uitwendig enerzijds van vochtinbrengende bestanddelen en anderzijds van verzorgende lipiden, die de geïrriteerde huid aangenaam soepel maken en de ongemakken verlichten.

Gebruik van Vagisan Vochtinbrengende Crème 50g

  1. Inwendig gebruik. 
  2. Bij inwendig gebruik een halve inbrenghuls-vulling van de crème dagelijks aanbrengen in de schede, bij voorkeur voor het slapengaan.
  3. Indien de klachten verminderen kan u de gebruiksfrequentie reduceren.
  4. Het is aangeraden tijdens het gebruik een inlegkruisje te dragen.
  5. Voor de verzorging van de uitwendige intieme zone en de ingang van de schede kan Vagisan Moisturising Cream indien nodig meermaals per dag direct worden aangebracht.
  6. Gebruik tijdens de zwangerschap en in de periode waarin borstvoeding wordt gegeven is mogelijk.
  7. Bij vaginale droogte kan Vagisan Moisturising Cream indien gewenst ook voor de geslachtsgemeenschap worden gebruikt. De crème heeft geen invloed op de beweeglijkheid van zaadcellen en kan dus ook worden gebruikt als er een kinderwens is.

Aqua, Benzylalcohol, Cetearylalcohol, Cetylpalmitaat, Melkzuur, Octyldodecanol, Polysorbaat 60, Natriumlactaat, Sorbitaanstearaat

De crème is hormonenvrij en bevat geen geurstoffen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vagisan Vochtinbrengende Crème 50g
Uw waardering