Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: 6d Sports Nutrition

6D Sports Nutrition Energy Fruit Apple 12x32g

Adviesprijs € 17,95
Korting 10%
Onze prijs € 16,16

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van 6D Sports Nutrition Energy Fruit Apple 12x32g

Naast een goede sportdrank zijn ook energierepen en -gels vaak cruciaal voor een snelle en licht verteerbare energieaanvoer tijdens inspanningen van lange duur. Repen die rijk zijn aan eiwitten, vetten en vezels vertragen de maaglediging, met als gevolg een tragere aanvoer van de gewenste energie (koolhydraten). Bovendien zijn dergelijke repen vaak de oorzaak van een “vol” gevoel en maag-darmklachten.

De 6D Energy Fruit met kerssmaak heeft een zeer laag vet-, eiwit- en vezelgehalte en is zodoende een licht verteerbare, koolhydraatrijke fruitreep. Deze compacte energiebron is dankzij zijn zachte textuur zeer gemakkelijk te kauwen, zelfs bij koud weer. Hierdoor is de 6D Energy Fruit een uitstekende afwisseling voor de 6D Energy Gels.

Eén fruitreep bevat 26g koolhydraten in een 2:1 verhouding van glucose op fructose. Deze 2:1 verhouding laat de maximale opname tot wel 90g koolhydraten per uur toe. Bovendien bevat deze reep, in tegenstelling tot de meeste andere “energy gummies”, ook 100 mg natrium. Hierdoor worden de zoutreserves in het lichaam efficiënt aangevuld. Dit is vooral belangrijk voor sporters die niet alleen veel, maar ook erg zoutig zweten (‘salty sweaters)’, en al zeker tijdens inspanningen van lange duur in een warme omgeving.

Kortom, de 6D Energy Fruit is bij uitstek geschikt voor alle sporters die nood hebben aan snel beschikbare energie en op zoek zijn naar een smakelijke afwisseling voor een energiegel.

Gebruik van 6D Sports Nutrition Energy Fruit Apple 12x32g

1. Neem 1 à 2 repen per uur inspanning, afhankelijk van de duur en de intensiteit van de inspanning en de combinatie met andere energierepen, -gels en –dranken. 
2. Het is aanbevolen om de 6D Energy Nougat Reep steeds te gebruiken in combinatie met water omwille van de hoge concentratie aan koolhydraten (suikers) en natrium. Dit om een goede opname te garanderen en het risico op maag-darmklachten te minimaliseren.

FRUITPULP 50% (APPEL), SUIKER, GLUCOSE, BINDMIDDEL: PECTINE, VOEDINGSZUUR: CITROENZUUR, ZOUT, CONCENTRAAT (SPIRULINA, SAFFLOER), NATUURLIJKE AROMA’S.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:6D Sports Nutrition Energy Fruit Apple 12x32g
Uw waardering