Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: 6d Sports Nutrition

6D Sports Nutrition Energy Nougat Reep Veenbes 6x35g

Adviesprijs € 12,95
Korting 10%
Onze prijs € 11,66
Waardering:
100% of 100

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van 6D Sports Nutrition Energy Nougat Reep Veenbes 6x35g

Naast een goede sportdrank zijn ook energierepen en -gels vaak cruciaal voor een snelle en licht verteerbare energieaanvoer tijdens inspanningen van lange duur. Repen die rijk zijn aan eiwitten, vetten en vezels vertragen de maaglediging, met als gevolg een tragere aanvoer van de gewenste energie (koolhydraten). Bovendien zijn dergelijke repen vaak de oorzaak van een “vol” gevoel en maag-darmklachten.

De 6d Energy Nougat Reep met Veenbessmaak heeft een laag eiwit- en vezelgehalte met een aanvaardbaar vetgehalte, en is zodoende een licht verteerbare, koolhydraatrijke reep. Deze compacte energiebron is dankzij zijn zachte textuur zeer gemakkelijk te kauwen, zelfs bij koud weer. Hierdoor is de 6D Energy Nougat een uitstekende keuze om te gebruiken net voor de inspanning, en/of ter afwisseling met andere energierepen en gels tijdens inspanning.

Eén reep bevat 31 g koolhydraten in een 2:1 verhouding van glucose op fructose. Deze 2:1 verhouding laat de maximale opname tot wel 90 g koolhydraten per uur toe. Bovendien bevat deze reep, in tegenstelling tot de meeste andere “energy bars”, ook 50 mg natrium. Hierdoor worden de zoutreserves in het lichaam efficiënt aangevuld. Dit is vooral belangrijk voor sporters die niet alleen veel, maar ook erg zoutig zweten (‘salty sweaters)’, en al zeker tijdens inspanningen van lange duur in een warme omgeving. Bij dergelijke omstandigheden kan onze 6d ENERGY FRUIT of 6d ENERGY CAKE een betere optie zijn vanwege een hoger natriumgehalte, dat respectievelijk 100 mg en 141 mg bedraagt.

Kortom, de 6D Energy Nougat Reep is bij uitstek geschikt voor alle sporters die nood hebben aan snel beschikbare energie net voor en/of tijdens inspanning, en al zeker bij koud weer.

Gebruik van 6D Sports Nutrition Energy Nougat Reep Veenbes 6x35g

1. Neem 1 à 2 repen per uur inspanning, afhankelijk van de duur en de intensiteit van de inspanning en de combinatie met andere energierepen, -gels en –dranken. 
2. Het is aanbevolen om de 6D Energy Nougat Reep steeds te gebruiken in combinatie met water omwille van de hoge concentratie aan koolhydraten (suikers) en natrium. Dit om een goede opname te garanderen en het risico op maag-darmklachten te minimaliseren.

SUIKER, GLUCOSESTROOP, GEDROOGDE VEENBESSEN 12% (VEENBES, SUIKER, ZONNEBLOEMOLIE), AMANDELEN, MALTODEXTRINE, HONING, INVERTSUIKER, OUWEL (AARDAPPELZETMEEL, OLIJFOLIE), EIWIT, ZOUT.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:6D Sports Nutrition Energy Nougat Reep Veenbes 6x35g
Uw waardering