Merk: Forté Pharma

Forté Pharma Koninginnengelei 2000mg Bio 20 Ampullen

Adviesprijs € 24,00
Korting 10%
Onze prijs € 21,60
Niet op voorraad
Waardering:
100% of 100

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Forté Pharma Koninginnengelei 2000mg Bio 20 Ampullen

De voedzame koninginnengelei wordt gecombineerd met honing in een ultrageconcentreerde formule die uw lichaam een natuurlijk duwtje in de rug geeft.

Koninginnengelei 2000 mg is de natuurlijke, efficiente oplossing om uw lichaam een opkikker te geven. De ultrageconcentreerde bioformule combineert twee actieve bestanddelen met synergetische werkingen: Koninginnengelei: Koninginnengelei, het resultaat van een complex samenspel tussen het werk van honingbijen en de plantenwereld, is een echt voedend en energierijk concentraat dat gemaakt is om de koningin te voeden zodat zij buitengewoon lang blijft leven. Biohoning: staat al sinds de oudheid bekend voor zijn versterkende Eigenschappen.

De Bio Koninginnengelei en de Biohoning helpen de natuurlijke weerstand te versterken, tijdelijke vermoeidheid te overwinnen en het lichaam te revitaliseren en te versterken.

Gebruik van Forté Pharma Koninginnengelei 2000mg Bio 20 Ampullen

1. Neem elke ochtend 1 ampul Koninginnengelei BIO 2000 mg in, puur of opgelost in water.
2. Door de sterke concentratie is het normaal dat de gelei soms minder gemakkelijk uit de ampul vloeit. Schudden vóór gebruik.
3. Kuur van 20 dagen.

 

1 ampul Koninginnengelei Bio 2000 mg 's morgens puur of aangelengd met water innemen. Door de sterke concentratie is het normaal dat de gelei soms minder gemakkelijk uit de ampul vloeit. Schudden vóór gebruik. De ampul niet openbreken boven uw glas zodat er geen eventuele glasscherven in de vloeistof vallen.

Koninginnengelei BIO 2000 mg is de natuurlijke oplossing om uw lichaam een opkikker te geven. De ultrageconcentreerde en ultragedoseerde bioformule(1) combineert twee actieve bestanddelen: Biologische koninginnengelei: koninginnengelei, het resultaat van een complex samenspel tussen het werk van honingbijen en de plantenwereld, is een voedzaam concentraat dat gemaakt is om de koningin te voeden zodat zij buitengewoon lang blijft leven. Biohoning: Honing, een substantie geproduceerd door bijen op basis van nectar of honingdauw, staat als sinds de oudheid bekend voor zijn talrijke gunstige eigenschappen. (1) de hoogst gedoseerde koninginnengelei op de markt (apotheken- en drogisterijcircuit).

Koninginnengelei is een voedend en energierijk concentraat gecombineerd met BIOhoning in een ultrageconcentreerde formule die u helpt om de natuurlijke weerstand van uw lichaam te versterken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Forté Pharma Koninginnengelei 2000mg Bio 20 Ampullen
Uw waardering