Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Forté Pharma

Forté Pharma Specific Waterretentie 28 Tabletten

Adviesprijs € 18,00
Korting 10%
Onze prijs € 16,20
Niet op voorraad

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Forté Pharma Specific Waterretentie 28 Tabletten

Specific Waterretentie van Forté Pharma werd speciaal ontwikkeld voor de vrouwen om tegen waterretentie en het opgeblazen gevoel te vechten maar ook om gewicht te verlizeien en zich goed te voelen. De formule van Specific Waterretentie biedt 3 belangrijke werkingen :

  • Afslanken : tegen waterretentie
  • Beschermen : anti-oxydante werking
  • Welzijn

De formule van Specific Waterretentie bevat een extract van es, gekend voor de stimulerende werking op de vochtafdrijvingsfuncties van het lichaam en de nierdrainage.

Om deze werking aan te vullen bevat de formule ook cassis en groene koffie. Bovendien helpen mangaan, selenium en vitamine B2 om de cellen te beschermen tegen oxidatiestress. Vitamine B6 vervolledigt de formule en helpt om de hormonale activiteit te reguleren.

Gebruik van Forté Pharma Specific Waterretentie 28 Tabletten

1. Neem 2 tabletten per dag in: 1 tablet 's ochtends en 1 tablet 's middags met een glas water.
2. Idealiter een kuur van 1 maand volgen en herhaal indien nodig.

Twee tabletten innemen per dag: 1 tablet 's ochtends en 1 tablet 's middags met een glas water (200 ml).

Vulstof (microcristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, vernet natriumcarboxymethylcellulose), groene koffie getitreerd met cafeïne (Coffea arabica L.), es (Fraxinus excelsior L.), maltodextrine, glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, vetzuren, spirulinaconcentraat), zuurvormer (kaliumcitraat), cafeïne, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), cassis (Ribes nigrum L.), granaatappel (Punica granatum L.), voormengsel met selenium (hydrosylaat van rijsteiwitten, natriumseleniet), mangaansulfaat, vitaminen B6 (pyridiniumchloride), B1 (thiaminemononitraat), B2 (riboflavine)

SPECIFIC WATERRETENTIE werd speciaal ontwikkeld voor de vrouwen om tegen waterretentie en het opgeblazen gevoel te vechten maar ook om gewicht te verlizeien en zich goed te voelen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Forté Pharma Specific Waterretentie 28 Tabletten
Uw waardering