Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist

Arterin

Arterin

Arterin is een efficiënte en zeer goed verdragen oplossing om de cholesterol te beheersen. Het heeft een bewezen effectiviteit en een uitstekende spiertolerantie (zoals voor oudere mensen, sporters,...). Het gamma bestaat uit Arterin, Arterin Cholesterol op basis van natuurlijke extracten en Arterin Plus op basis van rode gist rijst. Dankzij de cholesterolverlagende werking wordt rode gistrijst steeds populairder omdat dit, in tegenstelling tot statines, veel minder kans op bijwerkingen geeft.

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Arterin is een voedingssupplement die de cholesterolspiegels helpt onder controle te houden. Het werd ontwikkeld door Omega-Pharma met de hoogste kwaliteit en veiligheid.Arterin cholesterol

Arterin cholesterol is een van de goedkoopste cholesterolverlagende medicijnen. De prijs van Arterin verschilt in België en Nederland, maar bij 24pharma krijg je altijd korting op de apothekersprijs. Alle producten bevatten rode gistrijst en 10 mg monacoline K. Rode gist rijst ontstaat door fermentatie van rijst door de specifieke giststam nl. Monascus purpureus Went. Tijdens de fermentatie van de rijst ontstaat er een paasrood pigment en meerdere cholesterol beheersende Monacolines. De belangrijkste Monacoline, is Monacoline K. Monacoline K draagt bij tot het behoud van een normale cholesterolspiegel bij een dagelijkse inname van minstens 10 mg. Ze worden beschouwd als een natuurlijke statine.
Arterin producten zijn te verkrijgen in verpakkingen van 90, 120 of 180 tabletten.

Arterin Plus

Arterin Plus is een natuurlijk voedingssupplement op basis van rode rijstgist en coenzyme Q10. Het draagt bij tot de vermindering van cholesterol en vermindert, dankzij de aanwezigheid van Q10, ook het risico op spierpijn. In de bijsluiter vind je de verschillende indicaties, de samenstelling, de dosering, de mogelijke bijwerkingen en de contra-indicaties. Lees aandachtig de bijsluiter vóór gebruik. Ervaringen van onze klanten met dit product vind je telkens onderaan de product pagina.