Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist

Buscopan

Buscopan

Buscopan is een geneesmiddel geïndiceerd voor de behandeling van maagpijn of buikkrampen. Met name krampen ter hoogte van het spijsverteringskanaal, de galwegen, urinewegen of geslachtsorganen (door bv. pijnlijke maandstonden). De voornaamste producten van Buscopan zijn de 10mg 50 tabletten en Buscopan Forte. Lees aandachtig het gebruik van Buscopan in de bijsluiter.

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Buscopan 10mg 50 Tabletten

  Buscopan 10mg 50 Tabletten
  Geneesmiddel
  Adviesprijs € 14,39 Onze prijs € 12,95
  Waardering:
  100%
  -
 2. Buscopan Forte 20mg 50 Tabletten

  Buscopan Forte 20mg 50 Tabletten
  Geneesmiddel
  Adviesprijs € 26,71 Onze prijs € 24,04
  -
per pagina

Hoe bestrijdt Buscopan krampen?

Buscopan is een geneesmiddel dat butylhyoscine bromide bevat, een spasmolyticum dat krampstillend werkt en spasmen opheft. Het is aangewezen voor de behandeling van pijnlijke krampen ter hoogte van: het spijsverteringskanaal (bv. spastisch colon/prikkelbare darm, krampen van de slokdarm en de maag, krampen bij diarree, maagdarmontsteking,...)

Een spasme of een kramp is een krachtige en onwillekeurige samentrekking van spieren (vaak voorkomend in de darmen) die abnormaal is door zijn intensiteit en duur. Een spasmolyticum heft het spasme en de hiermee gepaard gaande pijn op en herstelt de normale werking van het aangetaste orgaan.

Buscopan bijsluiter

Buscopan kan gebruikt worden bij volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Lees aandachtig de bijsluiter voor meer informatie over het gebruik, de samenstelling en de contra-indicaties van Buscopan.

Buscopan tabletten

Buscopan is te verkrijgen in een 10mg versie en een forte versie van 20mg. De 10mg is verkrijgbaar in 50 tabletten en de forte in 30 én 50 tabletten. De verschillende dosissen en tabletten kan je nu eenvoudig en snel bestellen bij online apotheek 24pharma. Bestel tijdens weekdagen voor 16.00u en ontvang je bestelling de dag erna.