Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist

D-Cure

D-Cure

D-Cure is een geneesmiddel dat voornamelijk wordt gebruikt voor de behandeling van vitamine D deficiëntie bij kinderen en volwassenen met een gekend risico. Daarnaast is het ook aangewezen bij osteoporose en rachitis bij premature baby's, kinderen en volwassenen. D-Cure is verkrijgbaar in capsules en ampoules (ampullen). Er bestaat ook een extra hooggedoseerde variant (D-Cure Forte) en een variant met extra calcium (D-Cure Calcium).

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarvoor D-Cure gebruiken?

Wanneer je last hebt van een vitamine D-tekort kan je extra vermoeid zijn of een verhoogde kans op botbreuk hebben. Daarnaast wordt vitamine D-tekort ook geassocieerd met chronische lage rugpijn, depressie of seizoensgebonden depressie.

D-Cure is een geneesmiddel dat vitamine D aanvoert om zo deficiëntie tegen te gaan. D-Cure Calcium bevat daarnaast nog extra calcium om te gebruiken in combinatie met behandelingen voor botontkalking.

Daarnaast wordt D-Cure ook gebruikt bij osteoporose en rachitis bij premature baby's, kinderen en volwassenen.

D-Cure productaanbod

Het D-Cure aanbod is beschikbaar in ampoules, capsules en druppels. Voor een extra hoge dosering kan je kiezen voor D-Cure Forte.

D-Cure Calcium bevat zowel vitamine D als calcium ter correctie van calcium en vitamine D tekorten bij volwassen en ouderen. Ook geschikt in combinatie met behandelingen voor botontkalking, waar calcium en vitamine D hoeveelheden te laag zijn of wanneer er een hoog risico bestaat voor te lage waardes.