Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist

Imodium

Imodium

Last van diarree of buikloop? Dan helpt Imodium je verder! Imodium is een geneesmiddel zonder voorschrift voor de symptomatische behandeling van diarree. Het bevat de werkzame stof loperamide zodat je diarree veilig, snel en doeltreffend kan worden behandeld. Het is beschikbaar in tabletten en capsules en kan zowel gebruikt worden voor volwassenen als kinderen. Er is keuze uit Imodium, Imodium Duo en Imodium Instant. Koop nu aan een voordelige prijs bij online apotheek 24pharma.

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Imodium 200 Capsules

  Imodium 200 Capsules
  Geneesmiddel
  Adviesprijs € 18,04 Onze prijs € 16,24
  Waardering:
  100%
  -
 2. Imodium Instant (60 Smelttabletten)

  Imodium Instant (60 Smelttabletten)
  Geneesmiddel
  Adviesprijs € 22,65 Onze prijs € 21,06
  -
 3. Imodium Duo 18 Tabletten

  Imodium Duo 18 Tabletten
  Geneesmiddel
  Adviesprijs € 11,93 Onze prijs € 10,74
  -
 4. Imodium Instant 20 Tabletten

  Imodium Instant 20 Tabletten
  Geneesmiddel
  Adviesprijs € 12,45 Onze prijs € 11,21
  -
 5. Imodium 20 Capsules

  Imodium 20 Capsules
  Geneesmiddel
  Adviesprijs € 8,59 Onze prijs € 7,73
  -
 6. Imodium 60 Capsules

  Imodium 60 Capsules
  Geneesmiddel
  Adviesprijs € 9,66 Onze prijs € 8,69
  -
per pagina

Hoe werkt Imdodium?

Wanneer u diarree heeft wordt de darminhoud te snel en te krachtig voortgestuwd waardoor uw lichaam niet genoeg vocht meer uit het voedsel kan opnemen, met als gevolg een waterige ontlasting. Imodium bevat de werkzame stof loperamide waarmee de symptomatische behandeling van zowel acute als chronische diarree veilig, snel en doeltreffend kan worden behandeld. Imodium capsules normaliseren de overmatige darmactiviteit, zodat uw stoelgang weer vaster wordt en de symptomen verdwijnen. Hiermee wordt uitdroging door verlies van vocht en elektrolyten voorkomen.

Symptomatische behandeling van diarree met Imodium

Imodium tabletten en capsules gaan effectief de symptomen van diarree tegen, zoals buikkrampen en winderigheid.

Heb ik een voorschrift nodig voor Imodium?

Neen, Imodium is vrij zonder voorschrift te verkrijgen zowel in uw lokale apotheek als uw online apotheek. Je kan dus eenvoudig Imodium via onze webshop bestellen. Bestel voor 16.00u tijdens weekdagen en ontvang het de dag erna al in huis!

Welke soorten Imodium zijn er?

De gewone Imodium capsules dienen voor de symptomatische behandeling van zowel acute als chronische diarree veilig, snel en doeltreffend kan worden behandeld

Voor een snelle en preventieve behandeling is er Imodium Instant. Dit zijn snel oplosbare smelttabletjes die niet mogen ontbreken in je reisapotheek wanneer je op vakantie gaat. Smelten in slechts enkele seconden op de tong en kunnen eenvoudig zonder water worden ingenomen.

Wanneer je diarree samengaat met buikkrampen en winderigheid, kies je best voor Imodium Duo. De capsulevormige tabletten bevatten naast 2 mg loperamide ook de werkzame stof simeticon (125 mg) om het onaangename gevoel van gasvorming in de darmen te verlichten. Imodium Duo tabletten zijn geschikt wanneer naast acute diarree ook krampen, een opgezette buik en een opgeblazen gevoel optreden.