Merk: Probify

Probify Daily Balance 30 Capsules

Adviesprijs € 29,99
Korting 20%
Onze prijs € 23,99

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Probify Daily Balance 30 Capsules

Onze darmen vervullen een belangrijke rol in onze algemene gezondheid en welzijn. Onze moderne levensstijl - die gepaard gaat met stress, slecht uitgebalanceerde voeding, gebruik van geneesmiddelen zoals antibiotica – kan het evenwicht van onze darmflora verstoren en onze gezondheid en immuunsysteem belasten.

Probify Daily Balance is een microbiotisch voedingssupplement dat de goede bacteriën in de darm verhoogt en de algemene gezondheid en het immuunsysteem ondersteunt. Want een goede gezondheid begint met je darmflora.

Probify Daily Balance bevat drie klinisch bewezen microbiotische stammen gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde vitamines om de goede bacteriën in de darm te verhogen en het algemeen welzijn en immuunsysteem te ondersteunen.

Waarom Probify kiezen?

 • Klinisch bewezen stammen: We gebruiken enkel microbiotische stammen die klinisch getest zijn met 100% effect binnen 2 weken.
 • Doeltreffende kolonisatie: Onze uiterst resistente bacteriestammen overleven de zure omgeving van de maag en komen levend in de darmen terecht. Dit betekent dat ze het hele spijsverteringsstelsel – van de mond tot de dikke darm – met succes kunnen koloniseren.
 • Exclusieve formuleringen: We verrijken onze supplementen met vitamines en mineralen die samenwerken met onze goede bacteriën voor nog meer gezondheidsvoordelen.
 • Gegarandeerd levende bacteriën: Wanneer je het microbiotische supplement van Probify vóór de vervaldatum inneemt, zijn de bacteriën zeker levend. Dankzij onze productie- en verpakkingsmethoden kunnen wij het CFU (m.a.w. het geschatte aantal aanwezige levende bacteriecellen) van onze producten minstens tot het einde van de vervaldatum garanderen.

Eigenschappen

 • Klinisch bewezen bacteriestammen
 • Eerste effect binnen 1 week, 100% effect binnen 2 weken
 • Resistente stammen die levend de darmen bereiken
 • Bacteriestammen van natuurlijke oorsprong
 • Kwaliteit van de stammen goed bewaard in de recycleerbare tube
 • Verrijkt met vitamines B12, D3 en biotine
 • Vegetarisch
 • Glutenvrij
 • Vrij van lactose, gelatine en kleurstoffen
 • 100% recycleerbare verpakking

Gebruik van Probify Daily Balance 30 Capsules

1. Neem 1 capsule per dag in bij de maaltijd. Uit onderzoek blijkt dat bij dagelijks gebruik de bacteriën het maag-darmkanaal binnen twee weken koloniseren.

 

Voor de beste resultaten neem je dagelijks één capsule Probify Daily Balance bij de maaltijd. Uit onderzoek blijkt dat bij dagelijks gebruik de bacteriestammen het maag-darmkanaal binnen twee weken koloniseren.
Denk eraan dat microbiotische supplementen geen vervanging zijn voor een evenwichtige voeding en gezonde levensstijl. Raadpleeg een arts vóór gebruik van een voedingssupplement als je andere geneesmiddelen neemt of een medische aandoening hebt.
Actieve ingrediënten per capsule: Lactobacillus plantarum 9843 - 10 miljard CFU, Lactobacillus plantarum 15312 en paracasei 13434 - 1 miljard CFU, Vitamine B12 - 0,38 μg (15% R.I.), Vitamine D3 - 0,75 μg (15% R.I.), Biotine - 7,5 μg (15% R.I.) R.I. = Referentie-Inname. Probify capsules zijn geschikt voor vegetariërs en bevatten geen lactose, gelatine of kleurstoffen. Ze zijn ook glutenvrij. CFU, of colony forming units (kolonievormende eenheden of kiemgetal), is een schatting van het aantal aanwezige levende bacteriecellen. Bij alle Probify producten is het CFU gegarandeerd tot het einde van de vermelde houdbaarheidsdatum.
Microbiotische supplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige voeding en gezonde levensstijl. Raadpleeg een arts vóór gebruik van een voedingssupplement als je andere geneesmiddelen neemt of een medische aandoening hebt.
 • Verhoogt de goede bacteriën in de darm en de bacteriediversiteit
 • Ondersteunt de algemene gezondheid en het immuunsysteem*
* Vitamine D & B12 dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Biotine draagt bij tot het behoud van normale slijmvliezen en het macronutriëntenmetabolisme. Vitamine B12 draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Probify Daily Balance 30 Capsules
Uw waardering