Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Pure

Pure Valeriana+ 20 Tabletten

Adviesprijs € 14,30
Korting 25%
Onze prijs € 10,73

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Pure Valeriana+ 20 Tabletten

Inname van deze speciaal gedoseerde formule kan nuttig zijn bij volgende periodes: Periodes met onrustige slaap kunnen door een tekort aan nachtrust leiden tot lichamelijke en geestelijke spanningen. Periodes van stress die té lang aanhouden of té zwaar worden kunnen leiden tot lichamelijke en geestelijke spanningen

  • Eigenschappen van valeriaan: Valeriaanextract is een natuurlijke rustgever waarbij door klinische studies is aangetoond dat het de slaapbereidheid bevordert (slaapopwekkend) en een natuurlijke gezonde slaap ondersteunt. De wortel van de valeriaan bevat bestanddelen die een zeer effectieve werking hebben. Men kan het gebruiken zonder in het dagelijkse leven een negatieve invloed te ondervinden.
  • Eigenschappen van passiflora: Passiflora extract is een natuurlijk en zuiver preparaat dat een gunstige invloed heeft bij tijdelijke stresssituaties en innerlijke onrust.
  • Eigenschappen van magnesium: Magnesium is een mineraal met een sleutelrol bij tal van biochemische reacties en lichaamsfuncties, en van het grootste belang voor onze gezondheid. Het wordt het anti-stress mineraal genoemd. Tijdelijke oververmoeidheid en periodes van stress zijn heden dikwijls de aanleiding voor een verhoogde activiteit van cathecholamines (stoffen verantwoordelijk voor de overdracht van zenuwprikkels). Magnesium ondersteunt de werking van het zenuwstelsel en een goede spierfunctie.

Gebruik van Pure Valeriana+ 20 Tabletten

1. In geval van bevorderen van een gezonde slaap: neem bij voorkeur 1 maal daags 2 tabletten in een half uur voor het slapengaan.
2. Bij innerlijke onrust overdag: neem bij voorkeur 3 maal daags 1 tablet in, tenzij anders is geadviseerd.
3. Aanbevolen voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
4. Personen met ernstig nierlijden, dienen vooraf hun geneesheer te raadplegen.

In geval van het bevorderen van een gezonde slaap: bij voorkeur 1 maal daags 2 tabletten een half uur voor het slapen gaan. Bij innerlijke onrust overdag: bij voorkeur 3 maal daags 1 tablet. Vanaf 12 jaar

actieve bestanddelen: echte valeriaan extract (valeriana officinalis L.), passiflora extract (passiflora incarnata L.), magnesiumcitraat (13.3% ADH*); vulmiddel: cellulose mc; antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat, talk; coating: hyproxypropylmethylcellulose; kleurstoffen: titaniumdioxide (E171), indigocarmijn (E132); bevochtigingsmiddel: polysorbaat 80; oplosmiddel: gezuiverd water; glansmiddel: bijenwas *ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid Energie: kJoule 289,48 kj/100g – kcal 69,13 kcal kcal/100g-Koolhydraten: 0,0g/100g-Eiwitten 0,0g/100g-Vetten 0,75g/100g

PURE VALERIANA+® IS AANBEVOLEN BIJ : • Voor slaapbevordering en voor een gezonde slaap.• Stressgevoelige periodes overdag, zenuwachtigheid, prikkelbaarheid, examenvrees, bij het stoppen met roken om de onrust te verminderen (onrust overdag)

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pure Valeriana+ 20 Tabletten
Uw waardering