Merk: Puressentiel

Puressentiel Zuiverende Luchtspray 200ml

Adviesprijs € 27,50
Korting 25%
Onze prijs € 20,63

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Puressentiel Zuiverende Luchtspray 200ml

De Puressentiel Zuiverende Luchtspray bevat 41 Essentiële Oliën (200ml) die helpen om de lucht te zuiveren en allergiebronnen te beperken. Tevens helpt deze spray om microben, mijtachtigen, microscopische schimmels, virussen en kwalijke geuren te laten verdwijnen.

Gebruik van Puressentiel Zuiverende Luchtspray 200ml

1. Om te verstuiven in de lucht: verstuif 6 tot 8 keer, in de vier hoeken van de te zuiveren ruimte. Herhaal meermaals per dag en in het bijzonder ‘s avonds bij het slapengaan.
2. U kunt het product ook op een zakdoek verstuiven en deze in de buurt van uw hoofdkussen leggen.
3. Verstuif niet op de huid of de slijmvliezen. Verstuif niet in de aanwezigheid van een kind jonger dan 1 jaar. Wacht telkens 30 minuten alvorens het kind opnieuw in de ruimte te laten.

Spray oplossing voor atmosferisch gebruik: 6 tot 8 keer verstuiven (3 à 5ml) in de lucht, in de vier hoeken van de kamer die gezuiverd moet worden, en dat verschillende keren per dag en vooral voor het slapengaan. Kan verstoven worden op tapijten, beddengoed en andere oppervlakken (voorafgaand testen).Aanraking met de huid en de ogen vermijden. Vermijd verstuiving in aanwezigheid van een kind jonger dan 1 jaar. Laat uw kind pas na 30 minuten terug in kamer. Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van vlammen of elke ontstekingsbron. Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder.In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Verwijder de lege verpakking conform de voorschriften van het gemeentelijk reglement in verband met de verwijdering van afvalstoffen. Indien het product niet gebruikt werd, zal de recyclage van de verpakking voorgeschreven zijn. Afval niet in de gootsteen werpen. Bewaar bij een temperatuur lager dan 50°C. Lees de instructies voor gebruik.

Van 41 EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd): Dille, Anijs, Bay St Thomas, Rozenhout, Kajapoet, Chinese Kaneel, Atlasceder, Citroen, Citronella, Komijn, Cipres, Eucalyptus, Venkel, Jeneverbes, Geranium, Gember, Kruidnagel, Lavendel officinalis, Lavandin grosso, Foelie, Mandarijn, Wilde Marjolein, Melisse, Krulmunt, Pepermunt, Mirre, Niaouli, Sinaasappel, Oregano, Peterselie, Bitter Orange, Grove den, Rozemarijn, Bonenkruid, Salie officinalis, Wilde Tijm, Theeboom, Tijm, Verbena, Bergthee.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puressentiel Zuiverende Luchtspray 200ml
Uw waardering