Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist

Schoonheidsproducten – voel je goed in je vel met onze schoonheidsproducten| 24pharma

Vooral voor vrouwen, maar ook voor mannen, zijn schoonheidsproducten erg belangrijk. Deze producten, die ongeveer op dagelijkse basis gebruikt worden, zorgen er in de eerste plaats voor dat je er goed uit ziet, maar zorgen er in de tweede plaats ook voor dat je je goed in je vel voelt. Uiteraard hebben schoonheidsproducten ook nog een andere functie. Ze zorgen ervoor dat je je lichaam de verzorging kunt geven die het nodig heeft.

Bestel je schoonheidsproducten online

De webshop van 24pharma is de ideale plek om je schoonheidsproducten online te bestellen. Eerst is er het erg uitgebreide gamma van schoonheidsproducten, waardoor je er ongetwijfeld alle producten vindt die je nodig hebt. De internet apotheek 24pharma heeft een uitgebreid assortiment van gekende en minder gekende merken, zoals A-Derma, Bioderma, Caudalie, Eucerin, Filorga, KloraneLa Roche Posay, Nuxe, Vichy, ...

Gebruik de handige chatfunctie

Daarnaast kun je ook steeds een beroep doen op de handige chatfunctie indien je met een prangende vraag zit over een artikel in de webshop of iets anders. De chatfunctie is vooral handig voor mensen die op zoek zijn naar een product, maar er zelf weinig of niks over weten. Zo kun je via de handige chatfunctie al je vragen stellen over een bepaald product aan één van de medewerkers van 24pharma. Op die manier word je net als bij een gewone apotheker, meteen verder geholpen met al je vragen en problemen.

Krijg je bestelling gratis verzonden

Wist je dat wanneer je een bestelling van minstens 39,90 euro plaatst in de webshop van 24pharma, je bestelling vervolgens helemaal gratis verzonden wordt? Op die manier kun je al je favoriete producten snel en eenvoudig online bestellen, en hoef je geen extra verzendingskosten te betalen om je bestelling bij jouw thuis geleverd te krijgen!

Bekijk hier het volledige overzicht van schoonheidsproducten