Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Uri-Cran

Uri-Cran Forte 15 Capsules

Adviesprijs € 28,95
Korting 25%
Onze prijs € 21,71

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Uri-Cran Forte 15 Capsules

Uri-cran Forte capsules zijn een medisch hulpmiddel geïndiceerd voor de controle en preventie van infecties van de urinewegen veroorzaakt door ziekteverwekkers als E.coli en andere gramnegatieve bacteriën die vaak betrokken zijn bij urineweginfecties. 

De samenstelling, gebaseerd op Gelatine en Xyloglucaan (Hemicellulose), voert een mechanisch effect uit in het darmlumen. Hierdoor wordt het contact van de ziektekiemen met de darmwand vermeden, dit is de eerste stap in hun proliferatie en hun verdere doorgang naar de urinewegen.

Uri·Cran Forte biedt een effectieve behandeling voor 9 van de 10 gevallen zonder antibiotica.

Gebruik van Uri-Cran Forte 15 Capsules

1. Neem Uri-Cran Forte in zodra de eerste symptomen van urinair ongemak optreden.
2. Neem 2 capsules per dag in (1 capsule elke 12 uur, bijvoorbeeld 1 's morgens en 1' s avonds) gedurende 5 dagen. 
3. In geval van preventie van een recidief moet Uri-Cran Forte 1x per dag (één capsule) worden ingenomen, tijdens minstens 15 opeenvolgende dagen per maand. Indien nodig kan de behandeling worden herhaald.

Slik de capsule in zijn geheel door met vloeistof. Bij patiënten die de eerste symptomen van urinair ongemak krijgen, moet Uri-cran® Forte oraal ingenomen worden: 2 capsules per dag (1 capsule om de 12 uur) gedurende vijf dagen.

Voor de preventie van terugval moet één capsule per dag ingenomen worden, gedurende ten minste 15 opeenvolgende dagen per maand. Zo nodig kan de behandeling herhaald worden.

Geen merkbare verbetering na 48 uur ? Raadpleeg uw arts.

Combinatie van Gelatine en Xyloglucaan (Hémicellulose), Propolis, Hibiscus sabdariffa, Siliciumdioxyde, Magnesiumstearaat , Maïszetmeel.

Uri·Cran®Forte heeft een dubbele werking

Werkt op de oorzaak van het probleem - Vermijdt de aanhechting en proliferatie van bacteriën. - Minder risico op migratie van E. coli bacteriën naar de blaas.

Werkt op de symptomen van het probleem De blaas elimineert bacteriën, wat een vermindering van lokale symptomen met zich mee brengt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Uri-Cran Forte 15 Capsules
Uw waardering