Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: 6d Sports Nutrition

6D Sports Nutrition Energy Cake Peperkoek 6x44g

Adviesprijs € 7,75
Korting 10%
Onze prijs € 6,98
Niet op voorraad

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van 6D Sports Nutrition Energy Cake Peperkoek 6x44g

Naast een goede sportdrank zijn ook energierepen vaak cruciaal voor een snelle en licht verteerbare energieaanvoer tijdens inspanningen van lange duur. Repen die rijk zijn aan eiwitten, vetten en vezels vertragen de maaglediging met een tragere aanvoer van de gewenste energie (koolhydraten) als gevolg. Bovendien zijn dergelijke repen vaak de oorzaak van een “vol” gevoel en maag-darmklachten.

De 6d ENERGY CAKE is een licht verteerbare, koolhydraatrijke “cake” die zorgt voor een snelle energieaanvoer. Eén verpakking 6d ENERGY CAKE bevat 31g koolhydraten in een 2:1 verhouding van glucose op fructose. Deze 2:1 verhouding laat een opname tot wel 90g koolhydraten per uur toe. Bovendien bevat deze reep, in tegenstelling tot de meeste andere repen, ook 141 mg natrium. Hierdoor worden de zoutreserves in het lichaam efficiënt aangevuld. Dit is vooral belangrijk voor sporters die niet alleen veel, maar ook zout zweten”(‘salty sweaters)’, zeker tijdens inspanningen in een warme omgeving die gepaard gaan met veel vochtverlies.

Kortom, de 6d ENERGY CAKE is de ideale keuze voor alle sporters die nood hebben aan een snel beschikbare energie, en vooral in een warme en/of vochtige omgeving.

Gebruik van 6D Sports Nutrition Energy Cake Peperkoek 6x44g

1. Eet 2-4 sneetjes (44-88g) per uur inspanning, afhankelijk van de duur en de intensiteit van de inspanning.
2. Omwille van de hoge concentratie aan koolhydraten (suikers) en natrium is het aanbevolen de 6d ENERGY CAKE steeds te gebruiken in combinatie met water. Dit om een goede opname te garanderen en het risico op maag-darmklachten te minimaliseren.

Eet 2-4 sneetjes (44-88g) per uur inspanning, afhankelijk van de duur en de intensiteit van de inspanning.

Omwille van de hoge concentratie aan koolhydraten (suikers) en natrium is het aanbevolen de 6d ENERGY CAKE steeds te gebruiken in combinatie met water. Dit om een goede opname te garanderen en het risico op maag-darmklachten te minimaliseren.

6D Eneryg cake/ Peperkoek: fructosestroop, roggebloem, dextrose monohydraat, rijstmiddelen (natriuimwaterstofcarbonaat, dinatrium difosfaat), zout, specerijen. Kan sporen van melk en noten bevatten.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:6D Sports Nutrition Energy Cake Peperkoek 6x44g
Uw waardering