Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: 6d Sports Nutrition

6D Sports Nutrition Energy Gel Citroen 6x40ml

Adviesprijs € 13,50
Korting 10%
Onze prijs € 12,15

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van 6D Sports Nutrition Energy Gel Citroen 6x40ml

De 6D ENERGY GEL LEMON bevat 30g koolhydraten in een 2:1 verhouding van glucose op fructose. Deze 2:1 verhouding laat een opname tot wel 90g koolhydraten per uur toe. Bovendien bevat deze gel, in tegenstelling tot de meeste andere gels, 200 mg natrium. Hierdoor worden ook de zoutreserves in het lichaam snel aangevuld. Dit is vooral belangrijk voor sporters die niet alleen veel, maar ook zout zweten (‘salty sweaters)’, zeker tijdens inspanningen in een warme omgeving die gepaard gaan met veel vochtverlies.

Bovendien bevat deze energy gel naast 30g koolhydraten en 200mg natrium, ook 75mg cafeïne. Ideaal tijdens inspanningen van lange duur (bv. een marathon) om het cafeïnegehalte in het bloed op te drijven in aanloop naar een beslissend wedstrijdmoment (bv. steile klim of finale van een wedstijd), en/of om het cafeïnegehalte in het bloed te kunnen handhaven tijdens lange duurinspanningen.

Gebruik van 6D Sports Nutrition Energy Gel Citroen 6x40ml

1. Gebruik 1-2 gels per uur inspanning, met een maximum van 5 gels per dag
2. Neem 1-2 gels 30 à 60 minuten voor een beslissend wedstrijdmoment indien een mentale en fysieke boost gewenst is.
3. Daarna is 1 gel per uur voldoende om het cafeïne gehalte in het bloed tijdens lange duurinspanningen te kunnen handhaven.

Omwille van de hoge concentratie aan koolhydraten (suikers) en natrium is het aanbevolen de 6d ENERGY GEL steeds te gebruiken in combinatie met water. Dit om een goede opname te garanderen en het risico op maag-darmklachten te minimaliseren.

WATER, MALTODEXTRINE, FRUCTOSE, ZOUT, NATUURLIJK CITROEN AROMA, ZUURTEREGELAAR (CITROENZUUR), CONSERVEERMIDDELEN (KALIUMSORBAAT, NATRIUMBENZOAAT).
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:6D Sports Nutrition Energy Gel Citroen 6x40ml
Uw waardering