Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Accu-Chek

Accu-Chek Guide Teststrips 50 Stuks

€ 25,75

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Accu-Chek Guide Teststrips 50 Stuks

De Accu-Chek Guide teststrips zijn geschikt voor de kwantitatieve bepaling van glucose in vers capillair volbloed van de vinger, handpalm, onderarm en bovenarm. Dient als hulpmiddel bij het vervolgen van de doeltreffendheid van het reguleren van de glucosespiegel. 

Indicaties:

  • Bepaling van glucose in vers capillair volbloed
  • In-vitrodiagnostische zelfcontrole door mensen met diabetes
  • In-vitrodiagnostisch gebruik door zorgverleners in een klinische omgeving. 

Gebruik van Accu-Chek Guide Teststrips 50 Stuks

1. Deze teststrips zijn enkel geschikt voor gebruik met de Accu-Chek Guide Bloedglucosemeter.
2. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de bloedglucosemeter voor aanwijzingen voor het verkrijgen van een bloedmonster en het uitvoeren van een bloedglucosemeting.

Was de handen met warm water en zeep, en droog ze goed af.

Controleer de vervaldatum op de flacon teststrips. Gebruik geen vervallen teststrips.

Druk de teststrip naar boven, oefen een beetje druk uit met de duim en neem de teststrip uit de flacon. Sluit daarna voorzichtig het deksel.

Voer de teststrip in de meter in de richting van de pijl. De meter start automatisch. Een knipperend druppelsymbool wordt op het scherm weergegeven. Voer nu een vingerprik uit.

Houd de gele applicatiezone van de teststrip tegen de bloeddruppel. Haal de vinger van de teststrip weg als het knipperende zandlopersymbool op het scherm wordt weergegeven. Breng geen bloed aan op de bovenkant van de teststrip.

Het bloedglucoseresultaat verschijnt na ongeveer 4 seconden op het scherm. Indien je een markering wenst toe te voegen aan deze waarde, druk dan op de knop OK.

Druk op de knop aan de zijkant van de meter om de teststrip te verwijderen. Druk gedurende 3 seconden op de knop OK om de meter uit te zetten of wacht 15 seconden en de meter gaat automatisch uit.

Utilisées avec le lecteur Accu-Chek Guide, les bandelettes réactives Accu-Chek Guide sont destinées aux mesures quantitatives de glucose dans du sang total capillaire frais prélevé à l'extrémité du doigt, à la paume, à l'avant-bras ou au bras et permettent ainsi de surveiller l'efficacité du contrôle glycémique.

Utilisées avec le lecteur Accu-Chek Guide, les bandelettes réactives Accu-Chek Guide sont destinées à l'autocontrôle diagnostique in vitro par les personnes atteintes de diabète.

Utilisées avec le lecteur Accu-Chek Guide, les bandelettes réactives Accu-Chek Guide sont destinées à un usage diagnostique in vitro par les professionnels de santé en milieu clinique. La mesure sur sang veineux, artériel et néonatal est limitée à un usage professionnel.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Accu-Chek Guide Teststrips 50 Stuks
Uw waardering