Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Accu-Chek

Accu-Chek Softclix Lancet 200 Stuks

€ 13,10

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Accu-Chek Softclix Lancet 200 Stuks

Met Accu-Chek Softlclix kan u zacht en zorgvuldig een druppeltje bloed prikken. Dankzij de instelbare prikdiepte en speciale lancetten is het comfortabel en nagenoeg pijnloos. Accu-Chek Softclix heeft een gebruiksvriendelijk design en is eenvoudig in gebruik.

De Accu-Chek Softclix lancetten zijn individuele lancetten die gebruikt worden met de Accu-Chek Softclix prikker.

Eigenschappen:

  • Diameter: 0,4mm
  • Gauge: 28G
  • Siliconen omhulsel

Gebruik van Accu-Chek Softclix Lancet 200 Stuks

1. Trek het dopje van de prikker.
2. Plaats een nieuw lancet tot de aanslag in de lancethouder. Bij het plaatsen van een lancet dient u een 'klik' te horen. Draai het beschermingskapje van het lancet af.
3. Plaats het dopje weer op de prikker. Hierbij moeten het gleufje in het dopje en de lijn voor weergave van de ingestelde prikdiepte op de prikpen op één lijn liggen. Bij het plaatsen van het dopje dient u een 'klik' te horen. Draai het dopje tot de gewenste prikdiepte is ingesteld.
4. Span de prikker aan. De ontspanknop is nu geel gekleurd.
5. Zet de prikpen tegen je vinger en druk op de gele ontspanknop.
6. Werp de lancet uit. Haal de voorste dop van de prikker. Door het uitwerpmechanisme naar voren te schuiven valt het gebruikte lancet eruit.

Trek het dopje van de prikker.

Plaats een nieuw lancet tot de aanslag in de lancethouder. Bij het plaatsen van een lancet dient u een 'klik' te horen. Draai het beschermingskapje van het lancet af.

Plaats het dopje weer op de prikker. Hierbij moeten het gleufje in het dopje en de lijn voor weergave van de ingestelde prikdiepte op de prikpen op één lijn liggen. Bij het plaatsen van het dopje dient u een 'klik' te horen. Draai het dopje tot de gewenste prikdiepte is ingesteld.

Prikker aanspannen. De ontspanknop is nu geel gekleurd.

Zet de prikpen tegen je vinger en druk op de gele ontspanknop.

Lancet uitwerpen. Haal de voorste dop van de prikker. Door het uitwerpmechanisme naar voren te schuiven valt het gebruikte lancet eruit.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Accu-Chek Softclix Lancet 200 Stuks
Uw waardering