Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Trenker

Aqtif-100 90 Capsules

Adviesprijs € 76,00
Korting 19%
Onze prijs € 61,56

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Aqtif-100 90 Capsules

Het menselijke lichaam bestaat uit miljarden cellen die voortdurend af te rekenen krijgen met interne en externe factoren (roken, blootstelling aan uv-stralen, vervuiling, stress enz.). Al deze situaties kunnen een overproductie van vrije radicalen in het lichaam veroorzaken. Dat noemen we oxidatieve stress. Diverse beschermingsmechanismen moeten deze oxidatieve stress compenseren.  

De mitochondria zijn de energiecentrales van onze cellen en maken de productie van energie in de vorm van ATP mogelijk. Talrijke enzymen en co-enzymen komen hierbij aan te pas. 

Het co-enzym Q10H2 zit in alle cellen van het lichaam, maar we vinden de molecule in een grotere verhouding terug in de cellen die meer energie nodig hebben, zoals die van het hart, de longen, de lever en de spieren.

Vitamine E draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

Het co-enzym Q10 komt in twee vormen in het hele lichaam voor: de actieve niet-geoxideerde vorm of ubiquinol (Q10H2) en de niet-actieve geoxideerde vorm of ubiquinone (Q10). Ubiquinol komt het meeste voor in het lichaam.

AQtif 100 bevat Ubiquinol.

Deze molecule van natuurlijke oorsprong wordt geproduceerd door fermentatie van een gist en bevat dus geen onzuiverheden door de chemische synthese. 

Gebruik van Aqtif-100 90 Capsules

1. Neem 1 capsule per dag in tijdens de maaltijd.
2. 30 capsules = 1 maand
3. Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, moet u eerst uw arts raadplegen alvorens een voedingssupplement in te nemen.

1 capsule per dag tijdens de maaltijd in te nemen.

100 mg ubiquinol (co-enzym Q10H12) 12 mg vitamine E (100% RI) zuivere lijnzaadolie.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aqtif-100 90 Capsules
Uw waardering