Merk: Arkopharma

Arkocaps Muisdoorn Bio 45 Capsules NF

Adviesprijs € 11,90
Korting 22%
Onze prijs € 9,28

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Arkocaps Muisdoorn Bio 45 Capsules NF

Arkocapsules Muisdoorn is een voedingssupplement, speciaal geformuleerd om het gevoel van vermoeide benen te helpen verminderen.

Muisdoorn (Ruscus aculeatus) of Kleine hulst is een kleine, winterharde struik met felrode bessen. Muisdoorn komt veel voor in het zuiden en het westen van Frankrijk. Hij behoort tot de familie van de Liliaceae.   

Muisdoorn haalt zijn eigenschappen uit de ondergrondse gedeelten: de wortel en de wortelstok. Hij helpt ondermeer de circulatie ondersteunen en maakt het mogelijk om het gevoel van zware benen te verminderen.

Gebruik van Arkocaps Muisdoorn Bio 45 Capsules NF

1. Orale toediening.
2. Bestemd voor volwassenen.
3. Neem 3 capsules per dag in tijdens de maaltijden met een groot glas water.

Orale toediening.Bestemd voor volwassenen.

3 capsules per dag tijdens de maaltijden innemen met een groot glas water.

Hygiëne- en dieetmaatregelen

Te vermijden situaties:

Te lang blijven zitten of rechtstaan, ter plaatse trappelen, te strakke kledij dragen (nauwe broeken, laarzen), schoenen met te hoge of te lage hak, blootstelling van de benen aan de zon of aan een warmtebron, extreme gewichtstoename, voedingsmiddelen die gekend zijn voor congestie van de aderen: alcohol, kruiden, koffie, thee, tabak.

Adviezen:

De benen omhoog leggen, als dit mogelijk is, in het bijzonder 's avonds in bed, regelmatig een lichamelijke activiteit beoefenen (snel wandelen, zwemmen, turnen, fietsen), de benen douchen met koud water, de benen masseren en steunkousen dragen.

Poeder van de wortelstok van Muisdoorn (Ruscus aculeatus), verkregen door vriesdrogen, getitreerd aan minimum 0,4 % totale sapogeninen (uitgedrukt in ruscogenine). Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat. Capsule van plantaardige oorsprong: Hydroxypropylmethylcellulose.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Arkocaps Muisdoorn Bio 45 Capsules NF
Uw waardering