Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Arkopharma

Arkocaps Rhodiole Slaap & Stress 150 Capsules

Adviesprijs € 35,25
Korting 10%
Onze prijs € 31,73

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Arkocaps Rhodiole Slaap & Stress 150 Capsules

Arkocaps Rhodiole is een voedingssupplement speciaal geformuleerd voor personen die hun lichaam willen helpen om tijdelijke stress het hoofd te bieden door de relaxatie en de ontspanning te bevorderen.

Rhodiola is een winterharde plant die groeit op zanderige en droge gronden van rotsachtige hellingen en kliffen. Ze waardeert bijzonder de hoge bergen en de koude streken van Europa, Centraal-Azië en Noord-Amerika. Haar rijkdom bevindt zich in het ondergrondse plantendeel, de wortel, die een geraffineerde rozengeur verspreidt.

De wortel van Rhodiola rosea wordt traditioneel gebruikt om de ontspanning te vergemakkelijken en het lichaam te helpen om tijdelijke stress het hoofd te bieden door de relaxatie te bevorderen. Zoals Ginseng en Eleutherococcus is Rhodiola ook een zogenaamde “adaptogene” plant. Ze helpt het lichaam om zich gemakkelijker aan te passen aan verschillende situaties (examens, wedstrijden, sportevenementen etc.).

Gebruik van Arkocaps Rhodiole Slaap & Stress 150 Capsules

1. Bestemd voor volwassenen en kinderen ouder dan 15 jaar.
2. Neem 2 capsules 's morgens en 1 capsule 's middags in tijdens de maaltijd met een groot glas water.

Bestemd voor volwassenen en kinderen ouder dan 15 jaar. - 2 capsules 's morgens en 1 capsule 's middags in te nemen tijdens de maaltijd met een groot glas water.

Extract van de wortel van Rhodiola (Rhodiola rosea). Vulstof : calciumfosfaat, cellulose. Antiklontermiddel : siliciumdioxide, magnesiumstearaat. Omhulsel: hydroxypropylmethylcellulose. Kleurstoffen : titaandioxide, ijzeroxide.

De wortel van Rhodiola rosea vergemakkelijkt de ontspanning en de relaxatie.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Arkocaps Rhodiole Slaap & Stress 150 Capsules
Uw waardering