Merk: Avène

Avène Eau Thermale Spray 150ml

Adviesprijs € 9,90
Korting 20%
Onze prijs € 7,92

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Avène Eau Thermale Spray 150ml

De Spray met Thermaal Water van Avène biedt de gevoelige huid verzachting in al zijn puurheid. Een essentieel verzachtend verzorgingsproduct. Uw dagelijkse bondgenoot. Het Thermaal Water van Avène blijft zuiver van aan de bron tot op de huid en verzacht en sublimeert alle huidtypes, zelfs de allergevoeligste.

De spray verzacht verschillende vormen van irritatie en is effectief bij roodheid in het gelaat. Daarnaast is het Thermaal Water van Avène aangewezen na dermatologische of chirurgische ingrepen en tegen irritatie van de huid na het scheren. Avène Eau Thermale Spray kan gebruikt worden als finishing touch voor de make-up en om de make-up te fixeren. De spray is nuttig na het sporten of in de zomer of op reis als verfrissing.

Zijn unieke en constante samenstelling verleent het water verzachtende en anti-irriterende eigenschappen die uitgebreid konden worden aangetoond door wetenschappelijk onderzoek. Het water werd dermatologisch getest en is vooral aangewezen voor de essentiële verzorging van de gevoelige, overgevoelige en allergische huid.

Gebruik van Avène Eau Thermale Spray 150ml

1. Verstuif een fijn laagje over de huid
2. Laat eventjes inwerken en dep daarna droog.

Een fijne nevel verzachtend en anti-irriterend Thermaal Water van Avène verstuiven.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA) GAS : Nitrogen

De Spray met Thermaal Water van Avène is met name aangewezen voor de gevoelige, hypergevoelige, allergische en geïrriteerde huid. Een verzachtend product voor het hele gezin.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Avène Eau Thermale Spray 150ml
Uw waardering