Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Axitrans

Axitrans Classic Lotion Normale Huid 50ml

Adviesprijs € 22,59
Korting 10%
Onze prijs € 20,33

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Axitrans Classic Lotion Normale Huid 50ml

Axitrans Lotion is speciaal ontwikkeld om mensen die met hevige transpiratieproblemen te maken hebben, op de meest doeltreffende en de meest praktische manier te helpen.

Het actieve bestanddeel van Axitrans (gehydrateerd aluminimchloride) maakt een totale controle van de transpiratie mogelijk en is zeer goed gekend bij dermatologen.

De lotion heeft een zeer lange werktijd. Slecht twee toepassingen per week garanderen een volledige bescherming gedurende 7 dagen.

Slechts een uur na het aanbrengen kan de gebruiker zich normaal wassen of baden. Water en zeep hebben namelijk geen enkele invloed op de werking van Axitrans.

Axitrans Lotion is niet geparfumeerd: onder de oksels kan men er bovenop ook nog een deodorant of parfum gebruiken.

De flacon kan meerder weken worden gebruikt.

Axitrans Lotion kan gebruikt worden voor voeten, handen en lichaam.

Gebruik van Axitrans Classic Lotion Normale Huid 50ml

1. Handen: breng de lotion overdag aan. 1 toepassing per dag gedurende 1 week en daarna met 2 tot 3 opeenvolgende toepassingen per week.
2. Voeten:

  • Breng de lotion 's avonds aan voor het slapengaan op droge voeten en op een gezonde huid.
  • Breng een kleine hoeveelheid aan op het hele oppervlak van de voetzool tot helemaal tussen de tenen. Laat dit onbedekt drogen en vermijd de daaropvolgende uren omstandigheden die transpiratie kunnen bevorderen. 
  • Was de volgende morgen de voeten met water en zeep.
  • In principe volstaat 1 dagelijkse toepassing gedurende 15 dagen tot 1 maand. Daarna volstaat 1 toepassing om de 3 dagen of zelfs minder.

Gebruiksaanwijzing: de AGD-regel: 's Avonds op een Gezonde enDroge huid Breng AXITRANS aan: ◆ 's avonds bij het slapengaan, als de huid het droogst is en als u zich meer op uw gemak voelt. Na transpiratie 's nachts kunt u AXITRANS 's morgens aanbrengen en wachten tot het product volledig is opgedroogd voordat u zich aankleedt; ◆ op een gezonde en propere huid. AXITRANS bevat een percentage alcohol en mag niet worden aangebracht op een geïrriteerde huid of een wonde; Belangrijk: Breng AXITRANS niet aan minder dan 24 uur voor en 48 uur na het epileren ◆ op een droge huid. De huid moet droog zijn, niet alleen bij de applicatie, maar ook een halfuur erna. Droog de huid indien nodig met een haardroger. Belangrijk: stel de applicatie van AXITRANS uit als er het eerste uur erna een risico is op transpiratie.

AXITRANS Classic biedt u:- een totale controle van de transpiratie door de activiteit van de zweetklieren te remmen; - een volledige bescherming gedurende 7 tot 10 dagen; - meerdere maanden gebruik met de roller (oksels) of de lotion (lichaam, hoofd, handen); - de mogelijkheid om uw toilet te maken of een bad te nemen een uur na applicatie. Water en zeep verminderen de werking van AXITRANS helemaal niet. Classic - biedt u de mogelijkheid om het gebruik van AXITRANS Classic te combineren met een deodorant of een parfum.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Axitrans Classic Lotion Normale Huid 50ml
Uw waardering