Merk: Axitrans

Axitrans Lotion Gevoelige Huid 50ml

Adviesprijs € 20,90
Korting 10%
Onze prijs € 18,81

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Axitrans Lotion Gevoelige Huid 50ml

Axitrans Gevoelige Huid Lotion remt de zweetproductie af en houdt zweet langdurig tegen. De lotion is geschikt voor de oksels, handen en voeten.

Gebruik van Axitrans Lotion Gevoelige Huid 50ml

1. Gebruik 1 maal per dag.

Gebruiksaanwijzing: de AGD-regel: 's Avonds op een Gezonde enDroge huid Breng AXITRANS aan: ◆ 's avonds bij het slapengaan, als de huid het droogst is en als u zich meer op uw gemak voelt. Na transpiratie 's nachts kunt u AXITRANS 's morgens aanbrengen en wachten tot het product volledig is opgedroogd voordat u zich aankleedt; ◆ op een gezonde en propere huid. AXITRANS bevat een percentage alcohol en mag niet worden aangebracht op een geïrriteerde huid of een wonde; Belangrijk: Breng AXITRANS niet aan minder dan 24 uur voor en 48 uur na het epileren ◆ op een droge huid. De huid moet droog zijn, niet alleen bij de applicatie, maar ook een halfuur erna. Droog de huid indien nodig met een haardroger. Belangrijk: stel de applicatie van AXITRANS uit als er het eerste uur erna een risico is op transpiratie.

Alcohol denat., aqua, aluminiumchloorhydraat, urea, hydroxypropylcellulose.
  • AXITRANS gevoelige huid biedt u:- een snel transpiratieremmend effect voor mensen met een gevoeligere huid en op plaatsen waar de huid dunner en delicater is zoals het gezicht, de nek en de lichaamsplooien;
  • een transpiratieremmend effect gedurende 36 uur met de roller of de lotion
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Axitrans Lotion Gevoelige Huid 50ml
Uw waardering