Merk: Bach

Bach Rescue Pets Druppels 10ml

Adviesprijs € 15,40
Korting 10%
Onze prijs € 11,42

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Bach Rescue Pets Druppels 10ml

Bach Rescue Pets zijn alcoholvrije druppeltjes die dezelfde mix van de originele Bach bloesems bevatten. Een natuurlijke remedie die helpt de stress van uw dier te verlichten. Deze druppeltjes zijn geschikt voor alle dieren; honden, katten, vogels, paarden en zelfs leguanen mogen deze druppeltjes innemen. Gebruik deze druppeltjes vooral tijdens grote momenten van stress voor uw huisdier zoals onweer, vuurwerk, dierenartsbezoeken, verhuizingen, reizen, shows of overdreven lawaai. Bach Rescue Pets is een 100% natuurlijke remedie die snel verlichting biedt.

Gebruik van Bach Rescue Pets Druppels 10ml

1. Voeg de druppels aan het drinkwater toe of meng door het voer van het dier. Sommige dieren drinken niet vaak en krijgen de druppels dan niet regelmatig genoeg binnen om er baat bij te hebben. In dat geval kan u een mengflesje gebruiken. Is er geen water voorhanden, doe dan de druppels op de tong, zonder dat u met de pipet van glas de tong aanraakt.
2. U kan ook de dosering op de poten, klauwen of oren aanbrengen, zodat deze door de huid wordt opgenomen. 

Knaagdier - konijn: 2 druppels 
Hond - kat: 4 druppels 
Pony - paard: 10 druppels

4 druppels per dag. Afhankelijk van de ernst van de situatie kan de dosering verhoogd worden tot maximaal 40 druppels per dag. In water (100ml) met tussenpozen of rechtstreeks op de tong druppelen. Is het onrustige moment te plannen, dan is het verstandig om de dagen ervoor alvast te beginnen. De dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden.

Glycerine, aqua, tinctuur van 5 originele RESCUE® bloesemmix: Cherry Plum (kersenpruim – voor zelfcontrole), Clematis (bosrank – leef bij de dag), Impatiens (reuzenbalsemien – onthaasten), Rock Rose (zonneroosje – voor moed) en Star of Bethlehem (vogelmelk – bij troost).
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bach Rescue Pets Druppels 10ml
Uw waardering