Merk: Bactiol

Bactiol Plus Natuurlijke Weerstand 60 Capsules (Vroeger Probactiol Plus)

Adviesprijs € 41,95
Korting 20%
Onze prijs € 33,56

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Bactiol Plus Natuurlijke Weerstand 60 Capsules

Maar liefst 70% van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen. Het is dus absoluut noodzakelijk om ze gezond te  houden.  De samenstelling van het menselijk microbioom evolueert bovendien met de tijd. Het type en de hoeveelheid bacteriën in de flora van een kind kunnen dan ook niet vergeleken worden met die van een oudere persoon. Het Bactiol-gamma is  hierop afgestemd en biedt voor elke leeftijd een specifieke oplossing met telkens de juiste bacteriestam(men), in de juiste hoge dosering, overeenkomstig de leeftijd.

Bactiol Plus is een voedingssupplement met een hoge dosering van levende bacteriën geformuleerd om de natuurlijke weerstand op te bouwen. Geschikt voor de hele familie!

1 capsule Bactiol Plus bevat 25 miljard levende bacteriën (12,5 miljard Lactobacillus acidophilus NCFM® en 12,5 miljard Bifidobacterium lactis Bi-07®),  en vitamine D.

Bactiol Plus is lactose-, soja- en glutenvrij.

Gebruik van Bactiol Plus Natuurlijke Weerstand 60 Capsules

1. Door de hoge dosering volstaat het om 1 capsule per dag in te nemen.
2. Bactiol Plus kan ingenomen worden vanaf 12 jaar.

1 capsule per dag

1 capsule Bactiol® Plus bevat 25 miljard levende bacteriën (12,5 miljard Lactobacillus acidophilus NCFM® en 12,5 miljard Bifidobacterium lactis Bi-07®), en vitamine D*. Lactobacillus acidophilus NCFM® behoort tot de Lactobacillus acidophilus-soort. Deze stam is natuurlijk aanwezig in ons lichaam en daarom geschikt en veilig voor menselijk gebruik. Bifidobacterium lactis Bi-07® behoort tot de bifidobacteriën, één van de meest voorkomende bacteriegroepen bij de mens.

Draagt bij tot normale slijmvliezen zoals in de darm en ondersteunt de natuurlijke weerstand.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bactiol Plus Natuurlijke Weerstand 60 Capsules (Vroeger Probactiol Plus)
Uw waardering