Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Bepanthen

Bepanthen Wondgel 4-In-1 50g

Adviesprijs € 9,95
Korting 20%
Onze prijs € 7,96

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Bepanthen Wondgel 4-In-1 50g

De Bepanthen 4-In-1 Wondgel is een slimme hydrogel met een viervoudige functie:

  • Versnelt het wondgenezingsproces: Het laagje Bepanthen Wondgel 4-in-1 op de wond voorkomt dat er veel water uit de huid verdampt. De huid zal beter gehydrateerd blijven en hierdoor kan deze zich optimaal herstellen.
  • Verlicht onmiddellijk pijn: de wondgel bevat veel water en zorgt hierdoor voor een onmiddellijke koeling van de huid. Dit zorgt voor een vermindering van pijn.
  • Voorkomt infecties: de wondgel heeft een vergelijkbare pH aan de huid. Hierdoor kunnen bacteriën niet goed groeien en is er een kleinere kans op infectie.
  • Vermindert het risico op littekenvorming: de slimme hydrogel hydrateert de huid goed waardoor er in de verdere wondheling minder snel littekenvorming ontstaat.

Bepanthen Wondgel 4-In-1 bevat geen parabenen, kleurstoffen of parfum. Geschikt voor het hele gezin.

Gebruik van Bepanthen Wondgel 4-In-1 50g

1. Bepanthen Wondgel mag gebruikt worden op snijwonden, schaafwonden, huidkloven, brandwonden en ook bij zonnebrand.
2. Reinig eerst de te behandelen zone en breng daarna een dunne laang Bepanthen 4-In-1 Wondzalf aan zonder de wonde aan te raken.
3. Breng de gel aan zonder te wrijven. Hierdoor ontstaat er een laagje op de wond dat het verdampen van water uit de huid voorkomt.
4. De gel mag verschillende malen per dag worden aangebracht.

Gebruik Bepanthen® Wondgel 4 in 1 op snijwonden, schaafwonden, huidkloven en brandwonden alsook bij zonnebrand.

  • Reinig de te behandelen zone en breng daarna een dunne laag Bepanthen® Wondgel 4 in 1 aan op de wond zonder die aan te raken met de tube. Door de lichte textuur, rijk aan water, is de gel ook ideaal om de huid te verfrissen na een zonnebrand.
  • Je brengt de gel aan zonder te wrijven waardoor er een laagje op de wond komt die het verdampen van water uit de huid voorkomt. Zo blijft deze gehydrateerd en kan de huid zich optimaal herstellen.
  • De gel mag verschillende malen per dag aangebracht worden.
Acidic colloidal carbomer, carnosine, aqua, sodium benzoate, potassium sorbate.
Gebruik dit product niet als u overgevoelig of allergisch bent voor één van de ingrediënten. In zeer zeldzame gevallen werd irritatie gemeld. Zet de behandeling onmiddellijk stop als irritatie of een allergische reactie zich voordoet. Gebruik Bepanthen® Wondgel niet op het gelaat, de ogen, de oogleden of de slijmvliezen. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bepanthen Wondgel 4-In-1 50g
Uw waardering