Canderel Sucralose bevat slechts 2 kcal per koffielepel, maar is 600x zoeter dan suiker. Sucralose is ideaal voor gebak, op vers fruit, bij zuivel en in warme dranken. Sucralose mag verwarmd worden tot 200°C en is uiterst geschikt om te bakken. Met het poeder van Canderel tover je de heerlijkste caloriearme gebakjes uit de oven.
Gebruik van Canderel 98% Sucralose 75g
1. Eén koffielepel Canderel Sucralose heeft de zoetkracht van één koffielepel suiker. Als je dus werkt met een maatglas, gebruik je gewoon dezelfde indicaties als voor suiker. 2. Met een weegschaal, daarentegen, moet je wel voor ogen houden dat Canderel Sucralose 10 keer lichter is dan suiker. Als je bijvoorbeeld 100g suiker nodig hebt, hoef je slechts 10g poeder te gebruiken
Maltodextrine*, zoetstof: sucralose (1.23%). Maltodextrine wordt gewonnen uit maïs. Het wordt in het Canderel 98% Sucralose poeder gebruikt als vulstof om dezelfde zoetkracht als suiker per koffielepel te krijgen en de oplosbaarheid te verbeteren.
Schrijf uw eigen review
Cookiebeleid
Essential
Analytical
Marketing
Privacybeleid
Cookiebeleid
Essential
Essential cookies are strictly necessary to guarantee the proper functioning of the website.
Analytical
With this you allow us to collect anonymous data about the use of the website with third party cookies, such as the number of clicks and the behavior of visitors on the website. In addition, we can also perform marketing-related actions via this option.
By activating this cookie, you help us to further improve your experience.
Marketing
With this you allow us to collect marketing-related data via third party cookies.
By activating this cookie, you help us to further improve your experience
Privacybeleid
Deze website maakt gebruik van cookies. Als u meer wilt weten, kan u het cookiebeleid raadplegen. Door deze banner te sluiten, op deze pagina te scrollen, op een link te klikken of verder te gaan met browsen, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.