Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Clearblue

Clearblue Digitale Ovulatietest 10 Testen

Adviesprijs € 40,75
Korting 10%
Onze prijs € 36,68

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Clearblue Digitale Ovulatietest 10 Testen

Clearblue Digitale Ovulatietest helpt de kans op een natuurlijke zwangerschap verhogen door de 2 meest vruchtbare dagen in elke cyclus te bepalen. De ovulatietest meet wijzigingen in een belangrijk vruchtbaarheidshormoon, namelijk LH. Het is nauwkeuriger dan kalender- en temperatuurmethodes.

Clearblue Digitale Ovulatietest is meer dan 99% nauwkeurig bij het bepalen van de 2 meest vruchtbare dagen. De ovulatietest geeft een onmiskenbaar duidelijk digitaal resultaat.

Clearblue Digitale Ovulatietest is eenvoudig in gebruik, dankzij een uniek knipperend 'teststaaf'-symbool.

Gebruik van Clearblue Digitale Ovulatietest 10 Testen

1. Test niet meer dan één keer per dag totdat u een smiley ziet verschijnen op de test. Dit indiceert een LH-piek.

Lees zeker ook de ervaringen van andere gebruiksters en zeker ook de bijsluiter lezen voor gebruik.

 

 

De ovulatietest voorbereiden- Neem het ovulatieteststaafje uit de verpakkingsfolie. - Verwijder het kapje - Plaats het ovulatieteststaafje in de testhoder voordat je er urine op aanbrengt.

De ovulatietest voorbereiden - Lijn de roze pijl op het ovulatieteststaafje uit met de roze pijl op de testhouder en breng deze in tot deze op zijn plaats klikt. - Wacht tot het symbool 'test klaar' verschijnt en begin onmiddellijk met de ovulatietest. De test uitvoeren De test uitvoeren- Houd de absorberende teststrip gedurende 5 tot 7 seconden omlaag in je urinestraal. - Of vang een urinemonster op in een schoon, droog potje. Houd de absorberende teststrip gedurende 15 seconden in de urine. - Zorg ervoor dat de testhouder niet nat wordt. Houd de absorberende teststrip omlaag of leg de test plat neer. Houd de test tijdens het testen zo vast dat het uiteinde van de absorberende teststrip nooit omhoog wijst.

Wacht gedurende 3 minuten- Na 20 tot 40 seconden begint het pictogram 'test klaar' te knipperen om aan te geven dat de ovulatietest werkt.

  • Verwijder het ovulatieteststaafje niet voordat je het resultaat hebt.
  • Plaats het kapje van het ovulatieteststaafje terug en wacht gedurende 3 minuten.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Clearblue Digitale Ovulatietest 10 Testen
Uw waardering