Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Clearblue

Clearblue Zwangerschapstest Met Wekenindicator 1 Stuk

Adviesprijs € 19,20
Korting 24%
Onze prijs € 14,59

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Clearblue Zwangerschapstest Met Wekenindicator 1 Stuk

Clearblue DIGITAL zwangerschapstest met conceptie-indicator geeft je een dubbele bevestiging van het resultaat. De Smart Dual Sensor vertelt je niet alleen in tekst of je wel of niet zwanger bent, maar geeft bij een positief resultaat ook aan hoeveel weken je zwanger bent.

Clearblue DIGITAL geeft je de nauwkeurigste meting vroeg in de zwangerschap.

Deze digitale zwangserschapstest van Clearblue is voor meer dan 99% nauwkeurig vanaf de dag waarop de menstruatie zou moeten beginnen. Bovendien is Clearblue DIGITAL de enige test die ook vermeldt hoeveel weken geleden de bevruchting plaatsvond.

Geeft je een onmiskenbaar duidelijke uitslag en is zeer gevoelig zodat je tot vier dagen eerder kunt testen.

Gemakkelijk te gebruiken door zijn unieke zandlopersymbool dat je laat zien dat de test werkt.

Gebruik van Clearblue Zwangerschapstest Met Wekenindicator 1 Stuk

Wanneer je klaar bent voor een Clearblue digital zwangerschapstest met conceptie-indicator, verwijder je eenvoudig het teststaafje uit de folieverpakking en verwijder je de dop. Houd de absorberende teststrip met het uiteinde 5 seconden naar beneden in je urinestraal. Je kan ook een beetje urine opvangen in een schoon, droog glas of potje en de absorberende teststrip zo’n 20 seconden in de urine houden.

Wanneer de urine in contact komt met de absorberende teststrip, wordt deze door de test waargenomen. Een knipperend ‘wacht’-symbool (zandloper) wordt weergegeven in het venster om aan te tonen dat de test correct werkt. Clearblue DIGITAL geeft binnen 3 minuten de uitslag ‘Zwanger’ of ‘Niet zwanger’ in het venster weer. Als de uitslag 'Zwanger' is, zal het 'wacht'-symbool blijven knipperen tot de uitslag van de conceptie-indicator wordt weergegeven.

De uitslag zal 24 uur lang zichtbaar blijven in het venster.

Als je de test doet op de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen, kun je op elk moment van die dag testen. Als je een vroege test doet, moet je de ochtendurine gebruiken. Let erop dat je voor het uitvoeren van een test niet al te veel drinkt!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Clearblue Zwangerschapstest Met Wekenindicator 1 Stuk
Uw waardering