Merk: D-vital

D-Vital Calcium K 180 Capsules

Adviesprijs € 27,14
Korting 10%
Onze prijs € 24,43
Niet op voorraad

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van D-Vital Calcium K 180 Capsules

D-Vital Calcium K is een voedingssupplement voor het onderhoud van normale botten en de behandeling en preventie van osteoporose.

  • smaakloos, kan je niet beu worden
  • de goedkoopste calcium: 27.14€ voor 180 pillen
  • met vitamine K2
  • gemakkelijk in te nemen capsule

 

Wie moet er calcium en vitamine D innemen?

  • Preventie van osteoporose maw bij osteopenie

Preventie begint bij de menopauze (dat is gemiddeld als je 50jaar wordt) voor vrouwen. Aangezien 1 vrouw op 2 te maken krijgt met een breuk door osteoporose of botontkalking is het belangrijk om aan preventie te doen. Ook al heb je nog geen osteoporose! De meeste breuken treden al op VOORDAT je osteoporose hebt. (Dat stadium noemen ze osteopenie)

  • De behandeling van osteoporose

Heb je een DEXA scan laten doen in het ziekenhuis en heeft je arts je de diagnose osteoporose gegeven (Je hebt een T score lager dan -2.5) dan zal hij ongetwijfeld een antiresorptica hebben voorgeschreven. Bij deze producten is het zeer belangrijk dat je calcium en vitamine D3 inneemt. Zonder de calcium en de vitamine D werken deze producten namelijk niet.

  • In combinatie met bepaalde geneesmiddelen

Neem je corticoiden (bv bij de behandeling van de ziekte van crohn of lupus bijvoorbeeld) of bepaalde kankerbehandelingen zoals hormoonblokkage of aromatase-inhibitors (allen behandelingen van prostaatkanker of borstkankers) dan is een extra calcium inname ook belangrijk. Ook bij deze medicaties hoort calcium extra genomen te worden: schildklier en cushingmedicatie, Anticonvulsiva (anti-epileptica), antidepressiva, diabetes, diuretica, zuurremmers, protonpompinhibitoren,…

Gebruik van D-Vital Calcium K 180 Capsules

1. Neem 2 capsules per dag in.

Calcium carbonaat - Omhulling : gelatine (runderoorsprong) - Antiklontermiddel : magnesium stearaat - vitamine K2 - vitamine D3 (colecalciferol, plantaardige oorsprong).
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:D-Vital Calcium K 180 Capsules
Uw waardering