Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist

Dulcosoft Mild Laxeermiddel Drinkbare Oplossing 250ml

Adviesprijs € 12,68
Korting 15%
Onze prijs € 10,78
Dit product kan niet worden verzonden naar de volgende landen:
Duitsland

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Dulcosoft Mild Laxeermiddel Drinkbare Oplossing 250ml 

Last van een harde stoelgang ? Dulcosoft Drinkbare oplossing is een medisch hulpmiddel dat verstopping op een milde wijze verlicht en de harde stoelgang verzacht. Deze siroop voor oraal gebruik bevat geen smaakstoffen.

De actieve stof van Dulcosoft  is macrogol 4000, eenosmotisch laxeermiddel. Macrogol 4000 is in staat in hogemate water te binden. Het dient als drager voor vloeistof(water) en vertraagt de opname van water in de darm, dit leidt tot een verhoogde hoeveelheid water in de dikke darm.

Daardoor zal de harde ontlasting zacht worden en deontlasting neemt toe in volume. Dit leidt tot meer bewegingin de darmen en vergemakkelijkt de ontlasting. Dit geeft eennatuurlijk gevoel van opluchting.

Macrogol 4000 heeft een puur fysisch werkingsmechanisme:het wordt nauwelijks opgenomen door het lichaam enwordt onveranderd uitgescheiden.

Gebruik van Dulcosoft Mild Laxeermiddel Drinkbare Oplossing 250ml 

1. Meng de oplossing meteen met een drank naar keuze bv. een glas water of een andere vloeistof, zoals vruchtensap of thee (ongeveer 150ml) en neem bij voorkeur 's ochtends in.
2. Meet de dosis af met behulp van de bijgesloten maatbeker.
3. Binnen de aanbevolen dosering kan de dosis worden aangepast naar uw eigen behoefte.
4. Overschrijd de maximale aanbevolen dosis niet.

Raadpleeg zeker de bijsluiter van Dulcosoft Drinkbare oplossing voor gebruik.
Gebruikerservaringen en reviews van de DulcoSoft Siroop kan je hieronder terugvinden.

 


Dulcosoft bevat geen smaakstoffen en kan worden gemengd met een drankje naar keuze bv. een glas water of een andere vloeistof, warm of koud, zoals vruchtensap of thee (ongeveer 150 ml). Volwassenen en kinderen van 8 jaar en ouder: 20-40 ml oplossing per dag (overeenkomend met 10-20 g macrogol 4000), bij voorkeur in de ochtend in te nemen Gebruik bij kinderen onder de 8 jaar moet gebeuren onder toezicht van een arts. Kinderen van 4 tot 7 jaar 16-32 ml oplossing per dag (overeenkomend met 8-16 g macrogol 4000), bij voorkeur in de ochtend in te nemen Kinderen van 2 tot 3 jaar: 8-16 ml oplossing per dag (overeenkomend met 4-8 g macrogol 4000), bij voorkeur in de ochtend in te nemen. Meet de dosis af met behulp van de bijgesloten maatbeker. Binnen de aanbevolen dosering kan de dosis worden aangepast naar uw eigen behoefte. Het kan dagelijks of om de andere dag worden ingenomen tot de maximaal aanbevolen dosering. De juiste dosering is de laagste dosis, die u regelmatig zachte ontlasting geeft.

10ml oplossing bevat 5g macrogol 4000. Andere stoffen: kaliumsorbaat (conserveermiddel), macrogol 400, citroenzuur en gezuiverd water.
  • behandelt de symptomen van verstopping op milde wijze - verzacht de harde stoelgang
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dulcosoft Mild Laxeermiddel Drinkbare Oplossing 250ml
Uw waardering