Dynergo 18 Ampoules

Adviesprijs € 14,90
Korting 20%
Onze prijs € 11,92

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Dynergo Ampullen : 

Dynergo Ampullen zijn aangewezen bij vermoeidheid, bij stress en bij concentratiestoornissen. Daarnaast is Dynergo aanbevolen bij afname van het mentaal of fysisch rendement, bij hoge intellectuele inspanning en bij gebrek aan vitaliteit. Dynergo is ideaal tijdens de zwangerschap en borstvoeding, maar ook tijdens een dieet en bij onvoldoende of onevenwichtige voedselopname.

Gebruik van Dynergo Ampoules :

Voeg de inhoud van een ampul toe aan een half glas al dan niet gesuikerde vloeistof of los de inhoud van een zakje op in een glas water. 

  • Volwassenen: 3 ampullen of 3 zakjes per dag tijdens de maaltijden. 
  • Kinderen boven de 6 jaar: 2 ampullen of 2 zakjes per dag tijdens de maaltijden. 

Gelieve de aanbevolen hoeveelheid niet te overschrijden. Niet langer dan 4 weken te gebruiken.

Waarschuwing bij Dynergo Drinkbare Ampullen :

DYNERGO drinkbare ampullen : Inname van meerdere ampullen tegelijk kan maagpijn veroorzaken omwille van de zuurtegraad van DYNERGO® . De ampullen worden dus best verdund in een glas vloeistof en de innamen gespreid over de dag. Elke ampul DYNERGO® bevat gemiddeld 30 mg natrium. Met deze hoeveelheid dient rekening gehouden te worden bij personen die een strikt natriumvrij dieet volgen.

DYNERGO bruispoeder : In geval van een natriumarm dieet moet u er bij de dagelijkse hoeveelheid rekening mee houden dat een zakje 100 mg natrium bevat. Gezien de zure pH moet de inhoud van het zakje steeds in een glas water opgelost worden.

Lees zeker de bijsluiter van Dynergo Ampoules alvorens gebruik.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dynergo 18 Ampoules
Uw waardering