Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Elimax

Elimax Shampoo Anti-Luizen en Neten 100ml

Adviesprijs € 19,95
Korting 30%
Onze prijs € 13,97

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Elimax Shampoo Anti-Luizen en Neten 100ml

Elimax shampoo is een transparante vloeistof die bestaat uit speciaal ontwikkelde olie en een beschermende factor tegen luizen(LPF®). De speciale polymeerolie werd specifiek geselecteerd voor een maximale werking tegen hoofdluizen. De olie heeft een dubbele werking: het blokkeert de luchtwegen van de luis en droogt de huid van het insect uit waardoor ze verschrompelt. Elimax shampoo bevat geen neurotoxische insecticiden, dus er is geen risico op de ontwikkeling van weerstand. Elimax shampoo bevat geen silicone(dimethicone) en laat dus geen vet achter in het haar. Voor een maximale bescherming tegen nieuwe luizen bevat Elimax shampoo LPF. Deze factor maakt het haar onaantrekkelijk voor luizen. Haardat met Elimax® shampoo werd behandeld, zal minder snel worden besmet door nieuwe luizen.

Gebruik van Elimax Shampoo Anti-Luizen en Neten 100ml

1. Breng de shampoo aan op droog haar. Leg een handdoek op de schouders en rond de nek om te voorkomen dat het product op de huid en kleding drupt.
2. Kam het haar vlak na het aanbrengen van Elimax.
3. Was het haar na 15 minuten (inclusief kamtijd) 

Lees de bijsluiter zorgvuldig vóór gebruik.

Hoe gebruikt u Elimax® shampoo?

STAP 1: Breng de shampoo aan op droog haar Leg een handdoek op de schouders en rond de nek om te voorkomen dat het product op huid en kleding drupt. Gebruik de handige applicator om de Elimax® shampoo rechtstreeks op het haar en hoofdhuid aan te brengen. Verdeel de shampoo over al het haar en de hele hoofdhuid. Masseer goed van wortels tot puntjes, met extra aandacht voor de zone achter de oren en de haargrens achter op het hoofd. Laat het product 15 minuten inwerken en blijf kammen (zie stap 2). Bedek het haar niet.

STAP 2: Kam het haar vlak na het aanbrengen van Elimax®

Door het haar nadien voorzichtig te kammen met de Elimax® luizenkam met fijne tanden, heeft de behandeling een hogeer slaagkans. Kam het haar met een gewone kam of borstel om eventuele knopen in het haar te verwijder en verdeel het haar in 4 delen: van het voorhoofd tot de nek en dan van het ene oor naar het ander. Kam vervolgens elk deel met de Elimax® luizenkam met fi jne tanden, begin zo dicht mogelijk bij het hoofd. Kam altijd van boven op het hoofd naar beneden. Veeg de luizenkam regelmatig schoon met een wattenschijfje om eventuele luizen en neten te verwijderen. Leg elke haarlok die luis-/neetvrij is opzij.

STAP 3: Was het haar na 5 à 15 minuten (inclusief kamtijd)

Breng eerst een klein beetje water aan op het behandelde haar om het product te laten schuimen. Spoel het schuim dan grondig uit met voldoende water. Het product is gemakkelijker uit te spoelen met lauw water. Zorg ervoor dat het product niet in de ogen loopt. Het is niet nodig om het haar opnieuw te wassen met gewone shampoo. Droog het haar grondig met een handdoek. Gebruik geen haardroger. Als u het product 's avonds aanbrengt, moet het haar volledig droog zijn voor het slapengaan. Controleer het haar na 7 dagen. In de meeste gevallen volstaat één behandeling. Als er na 7 dagen nog steeds luizen aanwezig zijn, herhaal dan de behandeling.

oligodeceenolie,schuimmiddelen, LPF (sesamolie, acrylaatcopolymeer), parfum

Wanneer moet u Elimax® shampoo gebruiken?

Gebruik Elimax® shampoo wanneer u luizen vermoedt. Controleer het haar na 7 dagen. Als er na 7 dagen nog steeds luizen aanwezig zijn, herhaalt u de behandeling. Om te beschermen tegen een nieuwe besmetting, kan U Elimax® shampoo geregeld gebruiken als preventieve maatregel.

Ga voor meer praktische informatie over de preventie en behandeling van luizen naar onze website: www.elimax.com

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Elimax Shampoo Anti-Luizen en Neten 100ml
Uw waardering