Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Epitact

Epitact Digitubes Eelt-Likdoorn Large 1 Stuk

Adviesprijs € 10,50
Korting 19%
Onze prijs € 8,51

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Epitact Digitubes Eelt-Likdoorn Large 1 Stuk

De Digitubes zijn gepatenteerde, zeer dunne beschermingen, gerealiseerd op basis van Epithelium: ze verdelen de druk en remmen de wrijvingen op uw teen. Resultaat: de vorming van eelt (likdoorn, eksteroog) wordt beperkt, het verschijnen van blaren vermeden en de pijn onderdrukt.

Een pijnlijke teen? Een likdoorn of eksteroog (likdoorn gesitueerd tussen 2 tenen)? Gebruik de Digitubes van Epitact! Dankzij de siliconengel Epithelium waaruit ze bestaan, vermijden ze eelt en pijn ten gevolge van extreme druk en wrijvingen. De Digitubes zijn zo dun dat ze zelfs in pumps kunnen gedragen worden! Hun groot voordeel naast de fijnheid: ze zijn wasbaar en herbruikbaar! Ze zijn dus een discrete, efficiënte en goedkope oplossing.

Gebruik van Epitact Digitubes Eelt-Likdoorn Large 1 Stuk

1. Knip een Digitube met een goede schaar op de gewenste lengte.
2. Verwijder het beschermlaagje op de gel.
3. Draai de Digitube om een manchet te vormen en plaats deze op de teen, zodat de EpitheliumTM in contact staan met de te beschermen zone.

Hoe kies ik mijn maat?

Bekijk de laatste afbeelding om de maattabel te zien. Op basis hiervan kies je welke maat het beste is voor je.
73 % siliconen, 27 % polyamide/elasthaan weefsel.

Gebruik de Digitubes® EPITACT®! bij een pijnlijke teen of Een likdoorn of eksteroog (likdoorn gesitueerd tussen 2 tenen)Dankzij de siliconengel Epithelium 26® waaruit ze bestaan, vermijden ze eelt en pijn ten gevolge van extreme druk en wrijvingen. De Digitubes® zijn zo dun dat ze zelfs in pumps kunnen gedragen worden! Hun groot voordeel naast de fijnheid: ze zijn wasbaar en herbruikbaar! Ze zijn dus een discrete, efficiënte en goedkope oplossing.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Epitact Digitubes Eelt-Likdoorn Large 1 Stuk
Uw waardering