Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Excilor

Excilor Behandeling Schimmelnagels Oplossing 3,3ml

Adviesprijs € 25,90
Korting 24%
Onze prijs € 19,68

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Excilor Behandeling Schimmelnagels Oplossing 3,3ml

Excilor Liquide is aangewezen bij schimmelnagels. Het dringt volledig door de nagel en stopt de schimmelnagel infectie. Het zorgt voor een onmiddellijke groei van de gezonde nagel.

  • Penetreert de nagel zonder vijlen en blokkeert de schimmelnagel infectie. De eerste resultaten kunnen zichtbaar zijn na 2 weken. 
  • Helpt om de beschadigde nagelstuctuur opnieuw op te bouwen. Dit zal de nagel mooier maken en een barrière vormen tegen nieuwe schimmelnagel infecties.
  • De nagel groeit gezonder en sterker terug, zo voorkom je een nieuwe besmetting.

Gebruik van Excilor Behandeling Schimmelnagels Oplossing 3,3ml

1. Reinig de nagel en verwijder eventuele nagellak volledig.
2. Gebruik de applicator om de hele nagel en de onderkant van de nagelrand met het product te behandelen.
3. Breng royaal aan.

 

• Reinig de nagel en verwijder eventuele nagellak volledig voordat u Excilor gebruikt.

• Gebruik de applicator om de hele nagel en de onderkant van de nagelrand met het product te behandelen. Breng Excilor royaal aan. Laat even drogen (1 à 2 minuten) voor u sokken of schoenen aantrekt. Op deze manier kan het product goed inwerken op de nagel. Een tintelend gevoel onder de nagel na het aanbrengen is normaal en bewijst dat het product volledig in de nagel is gedrongen.

• Breng het product 2 keer per dag lokaal aan ('s morgens en 's avonds). Voor een goed resultaat is een behandeling van minimum 3 maanden noodzakelijk. Het is aan te raden om de behandeling verder te zetten tot volledig herstel van de nagel.

• Niet te hard op de pen drukken bij het aanbrengen. Na elk gebruik, de pen zorgvuldig sluiten om verdamping te voorkomen.

Bewaren bij kamertemperatuur en beschermen tegen zonlicht en warmte. Buiten bereik van kinderen en dieren bewaren. Lege verpakkingen niet verbranden.

Uitwendig gebruik. Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen. Alle contact met ogen en slijmvliezen vermijden. Bij contact met ogen of slijmvliezen, overvloedig spoelen met water. Er zijn geen klinische gegevens beschikbaar voor gebruik bij kinderen, tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Diabetici met voetproblemen wordt geadviseerd om de huisarts te bezoeken wanneer men begint met het gebruik van Excilor®. Niet gebruiken na de vervaldatum.

Ethyllactaat, aqua (water) (7%), azijnzuur, penetratieverbeteraar, filmvormend agens, bewaarmiddelen (bevat geen parabenen).

Behandeling van schimmelnagels.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Excilor Behandeling Schimmelnagels Oplossing 3,3ml
Uw waardering