Merk: Forté Pharma

Forté Pharma Forté Flex Gewrichten 90 Capsules

Adviesprijs € 49,90
Korting 10%
Onze prijs € 44,91

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Forté Pharma Forté Flex Gewrichten 90 Capsules

Forté Flex is een voedingssupplement op basis van kurkuma, collageen en silicium. Het werkt in op de 3 assen van gewrichtsproblemen:

  • Verlicht pijn: De gevoelige zones verzachten door de werking van MERIVA® (een antioxiderend en ontstekingswerend curcuma-extract met hoge biologische beschikbaarheid.
  • Versterkt: De gewrichten versterken en van mineralen voorzien door de werking van het collageen type II, dat natuurlijk geproduceerd wordt door het lichaam en het voornaamste eiwit is van het gewrichtskraakbeen.
  • Herstelt: herstelt de gewrichtsstructuur met silicium ontrokken aan bamboe, vitamine C en koper.

Gebruik van Forté Pharma Forté Flex Gewrichten 90 Capsules

1. Neem 's ochtends 1 capsule in op een nuchtere maag, met een glas water.

's Ochtends op een nuchtere maag één capsule innemen met een glas water.

Vulstof (microkristallijne cellulose), vitamine C (L-ascorbinezuur), omhulsel van de capsule (gelatine, kleurstof : calciumcarbonaat), L-methionine (50), L-cysteïne (50), bamboepoeder (Bambusa arundinacea (Retz) Willd.) (40), MERIVA (complex van kurkuma-extract (Curcuma longa L.) (20%), sojafosfolipiden en microkristallijne cellulose) (28), vitamine PP (nicotinamide), collageen type II (10), zinksulfaat, natriumseleniet, mangaansulfaat, antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren), kopersulfaat, vitamine B2 (riboflavine), vitamine B1 (thiamine mononitraat).
Gebruik voedingssupplementen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding of van een gezonde levenswijze. Respecteer de gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, of kinderen jonger dan 8 jaar zonder doktersadvies. Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van gelijktijg gebruik van bloedverdunners. Zonder gluten.

Natuurlijke formule zonder bijwerkingen ontwikkeld op basis van curcuma, silicium en collageen type II met een drievoudige werking op de gewrichten:

  1. De gevoelige zones verzachten door de werking van MERIVA® (een antioxiderend en ontstekingswerend curcuma-extract met hoge biologische beschikbaarheid)
  2. De gewrichten versterken en van mineralen voorzien door de werking van het collageen type II, dat natuurlijk geproduceerd wordt door het lichaam en het voornaamste eiwit is van het gewrichtskraakbeen.
  3. De gewrichtsstructuur herstellen met silicium onttrokken aan bamboe, vitamine C en koper
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Forté Pharma Forté Flex Gewrichten 90 Capsules
Uw waardering