Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Forté Pharma

Forté Pharma Fortébiotic+ Equiflo 30 V-Capsules

Adviesprijs € 19,95
Korting 20%
Onze prijs € 15,96

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Forté Pharma Fortébiotic+ Equiflo 30 V-Capsules

 

De formule van FortéBiotic+ Equiflor combineert 5 zorgvuldig gekozen stammen in microcapsules en brengt levende micro-organismen in, die samenwerken met de cellen van de darm.

De stammen zijn gemicro-encapsuleerd volgens een exclusieve, erkende techniek die ze 5 keer meer resistent maakt** (wetenschappelijk getest).

Ze zijn bestand tegen maagzuur en bereiken dus levend de darm, hun werkingsgebied.
Elke capsule zit verpakt in een ondoorschijnende en resistente blisterverpakking met 3 beschermlagen om de stabiliteit en bioactiviteit van de stammen te bewaren.

De stammen in de formule FortéBiotic+ Equiflor zijn opgenomen in de internationale collecties en zijn QPS-gecertificeerd (Qualified Presumption of Safety) door het EFSA (Europees Voedselagentschap).

 

Gebruik van Forté Pharma Fortébiotic+ Equiflo 30 V-Capsules

1. Neem 1 capsule per dag in met een groot glas water (200ml).
2. Hernieuwbaar programma van een maand.

"Ingrediënten (per dagelijkse dosis) : Aardappelmaltodextrine, maïszetmeel, Lactobacillus acidophilus LA02 (2,4 miljard KVE), Lactobacillus rhamnosus LR04 (2,4 miljard KVE), Lactobacillus rhamnosus GG (2,4 miljard KVE), Lactobacillus rhamnosus LR06 (2,4 miljard KVE), Bifidobacterium lactis BS01 (2,4 miljard KVE), antiklontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren, silicium dioxide). KVE : Kolonievormende Eenheden."
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Forté Pharma Fortébiotic+ Equiflo 30 V-Capsules
Uw waardering