Merk: Forté Pharma

Forté Pharma Vitalité 4G 30 Ampoules

Adviesprijs € 22,00
Korting 25%
Onze prijs € 16,50

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Forté Pharma Vitalité 4G 30 Ampoules

Forté Pharma Energie Vitalité 4G Opwekkend biedt een natuurlijke werking om tijdelijke vermoeidheid doeltreffend te bestrijden en de lichamelijke en geestelijke prestaties te stimuleren.

Energie Vitalité 4G is een natuurlijk complex dat het lichaam energie geeft, stimuleert en versterkt dankzij:

  • Ginseng, gekend om zijn revitaliserende en opwekkende werking
  • Koninginnengelei, rijk aan vitamines uit de B-groep, met sterk afwerkende werking
  • Gember, die kracht en sterkte brengt dankzij zijn zinnenprikkelende eigenschappen
  • Guarana, rijk aan cafeïne en gebruikt voor zijn opwekkende effect.

Gebruik van Forté Pharma Vitalité 4G 30 Ampoules

1. Neem elke ochtend bij het ontbijt 1 monodosis of 1 ampul Vitalité 4G puur of opgelost in water.
2. Schud de ampul voor gebruik, want er kan zich een klein beetje bezinksel vormen door de natuurlijke aard van het product.
3. Om te vermijden dat er stukjes in uw glas vallen, de ampul niet boven uw glas breken.
4. Voor een duurzame werking: elke ochtend 1 ampoule Vitalité 4G gedurende 1 maand.

Neem elke dag 1 ampul, puur of opgelost in een glas water (200ml).Voor een duurzame werking: Elke ochtend 1 ampul VITALITÉ 4G OPWEKKEND. Voor een onmiddellijke werking: 1 ampul VITALITÉ 4G OPWEKKEND bij plotselinge vermoeidheid. Schud de ampul vóór gebruik want er kan zich een klein beetje bezinksel vormen door de natuurlijke aard van het product. De ampul niet openbreken boven uw glas zodat er geen eventuele glasscherven in de vloeistof vallen.

Geconcentreerde formule op basis van natuurlijke actieve bestanddelen, zonder kleurstof, bewaarmiddel of zoetstof. GINSENG: Deze uit Azië herkomstige wortel getitreerd met ginsenosiden staat bekend om zijn talrijke kwaliteiten. De Latijnse benaming Ginseng 'Panax' betekent letterlijk 'universele remedie' ('Pan' betekent 'alles' en 'Akos' duidt op 'remedie). GUARANA: Guarana wordt al duizenden jaren gebruikt door de Guarani-stam in het Amazonewoud voor de bereiding van tonische drankjes. Het vormt een bron van cafeïne voor uw lichaam en helpt zo de vermoeidheid tegen te gaan. KONINGINNENGELEI: Dit door bijen geproduceerde natuurlijke elixir zit boordevol voedingsstoffen. GEMBER: De formule bevat gember, een plant met antioxiderende eigenschappen die bijdraagt tot de goede werking van het immuunsysteem en u energie geeft.

Energie Vitalité 4G biedt een natuurlijke werking om tijdelijke vermoeidheid doeltreffend te bestrijden en de lichamelijke en geestelijke prestaties te stimuleren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Forté Pharma Vitalité 4G 30 Ampoules
Uw waardering