Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Forté Pharma

Forté Pharma Turbodraine Framboos Drank 500ml

Adviesprijs € 18,00
Korting 10%
Onze prijs € 16,20

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

U heeft enkele overtollige kilo’s en u bent op zoek naar een product met een volledige drainerende werking waarmee u vocht kan afdrijven?

U wilt een product met een lekkere smaak dat u de hele dag lang kan drinken, zonder inspanning.

TURBODRAINE heeft een volledige drainerende werking en helpt u om:

  • Het lichaam grondig te draineren en te zuiveren: de formule bestaat uit actieve bestanddelen zoals moerasspirea en groene thee, bekend voor hun   vochtafdrijvende werking.
  • Calorieën te verbranden dankzij de werking van de groene thee die de afbraak van vetten stimuleert.

Gebruik:

Los een dopje van 10 ml op in een groot glas water, 5x per dag herhalen gedurende 10 dagen, als aanvulling van een hypocalorisch dieet.

De kuur herhalen gedurende 3 weken bij elke seizoenswisseling. Schudden vóór gebruik. Het is aangewezen 1,5 liter water per dag te drinken. Na opening, koel bewaren en binnen de 15 dagen gebruiken. 

Turbodraine Framboos: Ponceau 4R kan ongewenste bijwerkingen hebben op de bezigheid en opmerkzaamheid van kinderen. Afgeraden voor personen die allergisch zijn aan afgeleide producten van salicylaten.

Schudden vóór gebruik. Een dopje van 10 ml oplossen in 200 ml water, 5 keer per dag. Na opening, koel bewaren en binnen de 15 dagen gebruiken.

TurboDraine is een afslankdrank met 3 aanvullende werkingen: het lichaam draineren en zuiveren, de calorieën verbranden, het lichaam remineraliseren

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Forté Pharma Turbodraine Framboos Drank 500ml
Uw waardering