Gengigel Tandvlees Gel 20ml

Adviesprijs € 15,90
Korting 10%
Onze prijs € 14,31

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Gengigel Tandvlees Gel 20ml

Gel of spray voor de verzorging van gevoelig tandvlees. De gel bevat hyaluronzuur (glucosaminoglycaan). Hyaluronzuur is van nature één van de belangrijkste bestanddelen van het mondslijmvlies. Het verstevigt de stabiliteit en de elasticiteit en het regelt de bindweefselhydratatie.

Bij ontstoken tandvlees is er een tekort aan hyaluronzuur; de gel of spray vult dit tekort aan.

De gel heeft een aangename smaak, hecht zich aan het mondslijmvlies en wordt niet verwijderd door de drainage van het speeksel.

De gel van 15 ml heeft ook een concentratie van 0,2 % hyaluronzuur, maar bevat geen alcohol, geen bewaarmiddelen, geen kleurstoffen en geen suiker.

Gebruik van Gengigel Tandvlees Gel 20ml

1. Breng de gel met de vinger aan na het tandenpoetsen.
2. Masseer het tandvlees zachtjes in.
3. Breng 2x of meer per dag aan.

Gebruiksaanwijzing:

na de gepaste mondhygiëne drie tot vijfmaal per dag GENGIGEL® aanbrengen (na de hoofdmaaltijden) en dit gedurende 3-4 weken; de behandeling voortzetten tot alle symptomen verdwenen zijn.

  • Gel:

een film van de gel op het gingivaal weefsel aanbrengen, eventueel zachtjes met de vingers masseren om het product correct over het oppervlak van het weefsel te verdelen.

  • Spray:

1 à 2 keer sprayen op het ontstoken of gewonde weefsel. Elk pufje garandeert een homogene en constante verspreiding van de vloeistof op het mondoppervlak. Houd de fles verticaal.

Waarschuwing:

bevestigde overgevoeligheid voor de bestanddelen van de formule. Wanneer de symptomen aanhouden, een professionele zorgenverstrekker raadplegen.

Bewaren tussen 5°C - 40°C.

Natriumhyaluronaat, water, xylitol, carboxymethylcellulose, alcohol, PEG-40 gehydrogeneerde castorolie, PVA, polycarbophil, dichloorbenzylalcohol, aroma, natriumhydroxide, briljantblauw FCF (CI 42090)
  • ontstekingen (gingivitis, bloedend tandvlees, gingivale retractie, gingivale pockets)
  • verwondingen (in het bijzonder aften, wonden veroorzaakt door uitneembare protheses of orthodontische instrumenten, reiniging, letsels na het trekken van tanden, gevolgen van chirurgische ingrepen)
  • gevallen waarbij de gingivale slijmvliezen nood hebben aan verhoogde concentraties hyaluronzuur
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gengigel Tandvlees Gel 20ml
Uw waardering