Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Mylan

Go-on Voorgevulde Injectiespuit Natriumhyaluronaat 2,5ml

Adviesprijs € 40,31
Korting 10%
Onze prijs € 36,28
Dit product kan niet worden verzonden naar de volgende landen:
Nederland

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Go-on Voorgevulde Injectiespuit Natriumhyaluronaat 2,5ml

Deze voorgevulde injectiespuit (2,5ml) bevat 25mg natriumhyaluronaat. Visco-elastische oplossing  voor injectie in de knie-, schouder- en andere synoviale gewrichten. 

Gebruik van Go-on Voorgevulde Injectiespuit Natriumhyaluronaat 2,5ml

1. Lees voor gebruik de ingesloten gebruiksaanwijzing.

GO-ON® moet in totaal 5 keer worden geïnjecteerd in het aangetaste gewricht met telkens een interval van één week. Er kunnen meerdere gewrichten tegelijk worden behandeld. Afhankelijk van de ernst van de gewrichtsaandoening kunnen de effecten van een kuur van vijf behandelingen langer dan 6maanden blijven bestaan. De behandelingscycli kunnen desgewenst worden herhaald. In het geval van een effusiein een gewricht is het aanbevolen een punctie uit te voeren vande effusie, het gewricht te immobiliseren, eencosteroïden toe te dienen door middel van een intra-articulaire injectie. De behandeling met GO-ON® kan 2-3 dagen later worden herhaald.

Natriumhyaluronaat 1,0%

GO-ON® is geïndiceerd als een viscoelastischeaanvulling van het gewrichtsvocht in de knie- en schoudergewrichten. GO-ON® is ook geïndiceerd als een visco-elastische aanvulling in andere synoviale gewrichten. De werking van het product bestaat uit het smeren en de mechanische ondersteuning en is geschikt voor het behandelen van symptomen van arthrosis deformans.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Go-on Voorgevulde Injectiespuit Natriumhyaluronaat 2,5ml
Uw waardering