Merk: Fidia

Hyalo4 Silver Spray 125ml

Adviesprijs € 19,45
Korting 10%
Onze prijs € 17,51

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Hyalo4 Silver Spray 125ml

HYALO4 Silver Spray dient ter behandeling van niet-geïnfecteerde huidletsels (bv. schaafwonden, schrammen, gebarsten huid, snijwonden, kleine chirurgische wonden, plaatselijke eerste- en tweedegraads brandwonden), bij diabetische voet, voetschimmel en doorligwonden.

Het is een suspensiespray voor topisch gebruik die hyaluronzuur, metallisch zilver en vitamine E bevat. Hyaluronzuur en zilver worden gecombineerd in een matrix (kaolien en zetmeel) met absorberende eigenschappen. De absorptie van het exsudaat creëert een omgeving die het natuurlijke weefselregeneratieproces vergemakkelijkt en vormt samen met hyaluronzuur en zilver een beschermende barrière tegen microbiële penetratie. De filmvormende werking van vitamine E, die het re-epithelialisatieproces ondersteunt, bevordert het herstel van de optimale vochtbalans in de huid.

Gebruik van Hyalo4 Silver Spray 125ml

1. Reinig de letsels met bijvoorbeeld een fysiologische oplossing voor het aanbrengen van de spray.

2. Schud de spuitbus goed gedurende enkele seconden voor gebruik.

3. Houd de spuitbus in een verticale positie en spuit vanop een afstand van ongeveer 15 cm genoeg poeder om het te behandelen oppervlak te bedekken.

4. Het wordt aangeraden om het behandelde gebied met steriel gaas af te dekken.

5. Breng een of twee keer per dag aan, afhankelijk van de ernst van de wonde.

6. Het product is gemakkelijk te verwijderen door het letsel te reinigen met fysiologische zoutoplossing.

Hoofdbestanddeel: 0,25% hyaluronzuur natriumzout. Andere bestanddelen: metallisch zilver, kaolien, maïszetmeel, vitamine E, rijstzemelenolie, terpineol, disiloxaan en drijfgas.

Behandeling van niet geïnfecteerde huidletsels (bv. schaafwonden, schrammen, gebarsten huid, snijwonden, kleine chirurgische wonden, plaatselijke eerste- en tweedegraads brandwonden), bij diabetische voet, voetschimmel en doorligwonden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hyalo4 Silver Spray 125ml
Uw waardering