Merk: Hartmann

Hydrofilm Roll Waterdicht Wondverband - Niet Steriel - 10cmx2m - 1 Stuk

Adviesprijs € 11,53
Korting 10%
Onze prijs € 10,38

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Hydrofilm Roll Waterdicht Wondverband - Niet Steriel - 10cmx2m - 1 Stuk

Waterdicht wondverband van transparante, ademende polyurethaanfolie, met hypoallergene polyacrylaat kleeflaag; door de applicatiefolie eenvoudig af te rollen en exact op maat te knippen; geen maceratie, veilige hechting, kan pijnloos worden verwijderd zonder residu achter te laten.

Gebruik van Hydrofilm Roll Waterdicht Wondverband - Niet Steriel - 10cmx2m - 1 Stuk

1. Voor volledige, waterdichte afdekking en fixatie van verbanden in alle medische domeinen, in het bijzonder wanneer inspectie van exsudaatopname van het wondkussen wenselijk is, of voor waterdichte afdekking van verbanden, om bijvoorbeeld douchen mogelijk te maken.
2. Ideaal voor verbandfixatie op gewrichten, ronde en conische lichaamsdelen; ter bevestiging van meetinstrumenten, sondes, katheters enz.
3. Geschikt voor patiënten met gevoelige huid.

Te gebruiken als postoperatief en primair verband, ter bescherming van nietvochtigewonden en voor fixatiedoeleinden. Bijvoorbeeld voor het vastzetten van canules, dekverbanden voor gel en calciumalginaten en als bescherming tegen mechanische irritaties. Contra-indicaties: Hydrofilm® roll mag niet worden gebruikt op geïnfecteerde, bloedende of exsuderende wonden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hydrofilm Roll Waterdicht Wondverband - Niet Steriel - 10cmx2m - 1 Stuk
Uw waardering