Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 59€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Hylo Eye Care

Hylo-Gel Oogdruppels 10ml

Adviesprijs € 17,98
Korting 10%
Onze prijs € 16,18

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Hylo-Gel Oogdruppels 10ml :

Hylo-Gel Oogdruppels zijn aangewezen voor intensieve, therapeutische bevochtiging van het oogoppervlak bij extreem en/of chronisch gevoel van droge ogen en na operatieve ingrepen aan het oog.

De oogdruppels zijn geschikt voor gebruik met alle types contactlenzen.

Het grote voordeel van HYLO-GEL oogdruppels is dat ze GEEN conserverende stoffen bevatten, zodat je ze lang kan verdragen.

Hylo Gel oogdruppels bevatten bovendien geen fosfaten – daardoor worden mogelijke complicaties met aanslagvorming op het hoornvlies beperkt.

Ook maken ze het dragen van contactlenzen (zowel harde als zachte) veel aangenamer. 

Je kan oogdruppels hylo gel oogdruppels tot 6 maanden na gebruik openen gebruiken. 

Mogelijke Hylo-Gel Oogdruppels bijwerkingen:

Omdat HYLO®-GEL geen conserveermiddelen bevat, wordt het ook bij langdurig gebruik bijzonder goed verdragen.

Bij hoge uitzondering zijn overgevoeligheidsreacties (brandend gevoel, tranenstroom) gemeld, die na stopzetten van HYLO-GEL direct afnemen.

Wanneer u ingeval van extreem droge ogen, na controle van uw oogarts uw contactlenzen mag doordragen, kan HYLO-GEL gedruppeld worden in combinatie met uw harde of zachte contactlenzen.

Onmiddelijk na het indruppelen van HYLO®-GEL kunnen sporen van wrijving op de lenzen tevoorschijn komen die echter snel verdwijnen na enkele knipperbewegingen.

Gebruik van Hylo-Gel Oogdruppels 10ml:

  • Neem voor gebruik steeds de dop af.
  • Houd de flacon voor het eerste gebruik van HYLO®-GEL verticaal met de druppeltuit naar beneden en druk zo vaak op de bodem van de flacon tot de eerste druppel aan de tuit verschijnt. De flacon is daarna gereed voor de volgende keren dat het gebruikt wordt.Houd de flacon met de druppeltuit naar beneden met de duim op de schouder van de flacon en de andere vinger op de bodem ervan.
  • Ondersteun uw hand met de HYLO®-GEL-flacon met uw andere hand.
  • Houd uw hoofd een beetje achterover, trek met uw vrije hand het onderste ooglid een beetje van het oog weg en druk snel en krachtig op het midden van de bodem van de flacon. Daardoor wordt het mechanisme van het toedienen van een druppel geactiveerd. Vanwege de bijzondere ventieltechniek van het HYLO®-GEL-systeem is de grootte en de snelheid van de druppel, ook bij zeer krachtig drukken op de bodem van de flacon, steeds dezelfde. Sluit uw ogen langzaam, zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen.
  • Sluit na gebruik de druppeltuit direct en zorgvuldig met het dopje af. Zorg ervoor dat de druppeltuit droog is. Vermijd het contact tussen de druppeltuit en uw oog of de huid van uw gezicht
HYLO®-GEL zijn steriele, fosfaat- en conserveermiddelvrije oogdruppels die 2 mg/ml natriumhyaluronaat, een citraatbuffer, sorbitol en water bevatten.
  • Extreme vormen van droge ogen
  • Chronische symptomen van droogte
  • Postoperatief bv. : refractieve chirurgie
  • Sjögren syndroom
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hylo-Gel Oogdruppels 10ml
Uw waardering