Merk: Hartmann

Idealast-Haft Zwachtel 10cmx4m 1 Stuk

Adviesprijs € 10,15
Korting 10%
Onze prijs € 9,14

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Idealast-Haft Zwachtel 10cmx4m 1 Stuk

Hartmann Idealast-Haft is een cohesief, duurzaam elastisch ideaalwindsel met korte trek en tweezijdige micropunctuele lateximpregnering. Hartmann Idealast Haft is bijzonder licht aan te leggen en blijft ook na langere tijd dragen nog goed zitten, zonder te weg te glijden. Dankzij de hoge luchtdoorlaatbaarheid worden warmteopbouw en huidmaceraties voorkomen.

Hartmann Idealast Haft is aangewezen ter preventie en nabehandeling van vaataandoeningen, als steun- en ontlastingsverband bij letsel aan het houdings- en bewegingsapparaat en als sportbandage, als comprimerend wondverband en voor het vastzetten van spalken.

Gebruik van Idealast-Haft Zwachtel 10cmx4m 1 Stuk

1. Voor middelmatige compressie; als profylaxe en nabehandeling van veneuze aandoeningen; als steun-en ontlastend verband bij letsels aan het houdings-en bewegingsapparaat en als sportverband; als wondverband met compressie en om rond de spalken te wikkelen.

Als sportverband; als wonddrukverbanden voor het aanleggen van spalken.

Voor lichte tot middelmatige compressie; ter profylaxe en nabehandeling vanveneuze aandoeningen; als steungevend en ontlastend verband bij letsels van het houdings- en bewegingsapparaat.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Idealast-Haft Zwachtel 10cmx4m 1 Stuk
Uw waardering