Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 49€
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Imedeen

Imedeen Time Perfection 40+ - 120 Tabletten

Adviesprijs € 99,95
Korting 10%
Onze prijs € 89,96

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van IImedeen Time Perfection 40+ -  120 Tabletten

Imedeen Time Perfection 40+ is een formule voor huidverbetering, speciaal samengesteld voor 40-plussers. Het vermindert fijne lijntjes en rimpels én helpt de kwaliteit en de hydratatie van de huid te verbeteren. Formule op basis van vitaminen, kruiden, mineralen en vetzuren.

Imedeen Time Performance is onlangs verbeterd door het nieuwe LycoPhence GS Forte, een sterkere mineraal verrijkt met anti-oxidant complex dat binnen 24 uur begint te werken. Het helpt de huid te beschermen tegen oxidanten en stress die door de omgeving en de levensstijl worden gevormd. In tegenstelling tot de originele formule die tegen de vrije radicalen optrad door de bestanddelen LycoPhence en druivenpit extract, zorgt de LycoPhene GS Forte er nu voor dat de huid wordt voorzien van 90 % ADH van Vitamine C en 27 % ADH van zink. Dit laatste is essentieel voor de opbouw van een gezonde huid en de samenstelling van de huid.

Gebruik van Imedeen Time Perfection 40+ -  120 Tabletten

1. Neem eenmaal daags 2 tabletten in. Het resultaat zou binnen de 12 weken zichtbaar moeten zijn.

Neem eenmaal daags twee tabletten. Het resultaat is vanaf 12 weken zichtbaar.

VISextract (Marine complex), vulstof (microkristallijn cellulose), SOJAvezels, vitamine C, zink (gluconaat), tomatenextract (lycopersicon esculentum Mill), druivenpitextact (vitis vinifera L) Marine Complex is een uniek proteïne-polysaccharidecomplex met bestanddelen die lijken op die welke zich van nature in de huid bevinden. LycoPhence GS Forte is een in de Verenigde Staten gepatenteerde formule met tomatenextract (met lycopeen), druivenpitextract, vitamine C en zink. Vitamine C helpt bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en ondersteunt de normale collageenvorming voor het normale functioneren van de huid. Zink draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, alsmede aan normale DNA-synthese en het behoud van normale huid, en speelt een rol in de celdeling. Bevat geen lactose, gluten, varkens- of rundergelatine, conserveringsmiddelen of kunstmatige smaak- of kleurstoffen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Imedeen Time Perfection 40+ - 120 Tabletten
Uw waardering